Hava Durumu

Yasemin Özilhan siyah bikinisiyle kano keyfi yaptı!

Sosyetenin popüler isimlerinden Yasemin Özilhan, tatil sezonunu açtı. Sosyal medya paylaşımlarında tarzıyla öne çıkan Yasemin Özilhan bu defa kızı Ela'yla kanoya binerken objektiflere yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2021 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2021 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yasemin Özilhan siyah bikinisiyle kano keyfi yaptı!

İş insanı İzzet Özilhan ile nikah masasına oturduktan sonra oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, hem sosyal medya paylaşımları hem de özel hayatıyla beğeni topluyor.

İki çocuk annesi Yasemin Özilhan'ın tarzı ve fit görünümü beğeni yağıyor.

Geçtiğimiz günlerde final yapan Mucize Doktor dizisinde sürpriz bir kararla rol olan Yasemin Özilhan, son olarak bikiniyle objektiflere yansıdı.

Yasemin Özilhan, küçük kızı Ela'yla beraber kanoya binip kürek çekti. Özilhan, kızıyla teknenin halatına tutunarak egzersiz de yaptı.

Kürek çekmekten yorulan Yasemin Özilhan, mola verip dinlendi. Daha sonra yeniden küreklere asılan Özilhan teknenin yolunu tuttu.

İki çocuk annesi olan Yasemin Özilhan fit fiziğiyle yine göz doldurdu.

ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

Anadolu Efes, Euroleague finalinde Barcelona'yı 86-81 yenerek ilk kez şampiyonluğa ulaştı. THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Anadolu Efes, İspanya ekibi Barcelona'yı 86-81 mağlup ederek organizasyonda 2020-2021 sezonunun şampiyonu oldu.

Anadolu Efes Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın oğlu İzzet Özilhan'ın eşi Yasemin Özilhan da maçı tribünden izledi. Anadolu Efes'in Euroleague şampiyonu olmasından sonra büyük coşku yaşayan Özilhan, karşılaşma sonrası mutluluğunu eşiyle paylaştı.

36 yaşındaki Özilhan, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Çifte çok sayıda tebrik mesajı geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.