Hava Durumu

Yaşlı adamın evinden 1 kamyon çöp çıktı

Bursa’da tek başına yaşayan yaşlı adamın evinden bir kamyon çöp çıktı. Evinin belediye tarafından yıkılacağından korkan yaşlı adamın bu yüzden huzurevinden ayrıldığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yaşlı adamın evinden 1 kamyon çöp çıktı
Merkez Osmangazi ilçesine bağlı Kemerçeşme Mahallesi'ndeki eve gelen zabıta ve temizlik ekipleri, 68 yaşındaki Hilmi Çandır’a ait müstakil evden bir kamyon dolusu eşya çıkardı. Çevreye yayılan kötü kokular sebebiyle mahalle sakinlerinin şikayetçi olduğu ev belediye ekiplerince temizlendi. Malulen emekli olan ve 30 senedir yalnız yaşayan Çandır’ın evi daha önce de belediye ekiplerince temizlenmiş ve yaşlı adam huzurevine yerleştirilmişti. Fakat huzurevinde rahat edemeyen Çandır'ın evine döndüğü öğrenildi. Mardin’de evli kızı ve kardeşi olan yaşlı adam, evinin belediye görevlilerince yıkılacağı endişesiyle huzurevinde kalamadığını söyledi. Evdeki eşyalarını çöp olarak görmeyen Çandır, belediye ekiplerine zorluk çıkarmasa da, “Bunlar benim eşyalarım. Çöp yok bu evde. Burası eski ev, hem çoktan beri buradayız biz” şeklinde konuşup ekipleri ikna etmeye çalıştı.

Mahalle sakini ve karşı komşusu olan Nazmiye Şahin, Çandır’ın zararsız bir insan olduğunu, fakat evden kötü kokular geldiğini söyledi. Çandır'a yardım edilmesini isteyen Şahin, “Durumuna üzülüyoruz. Burada yalnız yaşıyor. Dışarıdan her şeyi topluyor, fena koku oluyor. Ne cam açabiliyoruz, ne kapı. Huzurevine yerleştirsinler" şeklinde konuştu.

Temizlik ekiplerince temizlenen ev daha sonra ilaçlandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.