Hava Durumu

Yataklarından başkalarının iç çamaşırları çıkıyor

Sinem Yıldırım, eski kocası Ahmet Bayer’e çocukları için açtığı davada söylemediğini bırakmadı: “Kızların yataklarından başkalarının iç çamaşırları çıkıyor.”

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2014 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2014 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yataklarından başkalarının iç çamaşırları çıkıyor

 CLUB Flipper’ın sahibi Ahmet Bayer’den 2009’da boşanan Sinem Yıldırım, velayeti kendisinde olan kızları Lara (15) ve Hera’nın (10) babalarıyla görüşmesinin engellenmesi talebiyle mahkeye başvurdu. Yıldırım’ın avukatı Ömer Durak aracılığıyla verdiği dilekçede şok iddialarda bulundu. AKŞAM o tutanaklara ulaştı:
 
- Müşterek çocuklar tehdit altında sürekli yanında isteyen  baba, çocuklar yanında kaldığı sırada dışarıda oluyor. Eve de kim olduğu belirsiz kızlı-erkekli birçok misafir geliyor. Çocuklar için sakıncalı bir ortam oluyor. Çocuklar ya babalarını hiç görmemekte ya da ahlak dışı bir ortamda bulunuyor.
 
- Baba çocuklarını yanında kalmaya ikna edemeyince ‘Benim param yok anneniz versin’ diyerek çocukların zaruri ihtiyaçlarını bile karşılamıyor. Sırf çocuğun mağdur olması için Bodrum dönüşünde kızının Atatürk Havalimanı’ndan Ulus’taki evine taksiyle gidebilmesi için 10 lira para verdi. ‘Nasıl gidersen git’ diyerek yanından gönderdi.
 
- Çocuklara yemek verilmiyor, çamaşırları yıkanmıyor. Evdeki hizmetliler, yemek istediğinde ‘Bizim görevimiz yalnızca babanıza yardım etmek’ diyerek çocukları tersliyor. Çocukların yataklarında başkalarının iç çamaşırları çıkıyor.
 
- Baba çocuklarına karşı o kadar ilgisizdir ki; yaz tatilleri dönüşü çocuklar yanık, yara bere içinde geliyor. Abur cubur yemekten çok kilo alıyor ya da hiçbir şey yemedikleri için çok zayıflıyor.  
 
- Baba çocukları evde dekor gibi istiyor. Çocuklar için uygun olmayan ortamlar dahil her gittiği yere sürüklüyor. Çocukların psikolojisi, sağlığı ve huzuru açısından her geçen gün katlanılmaz bir hal aldığı için dava açtık.
 
ASLI'NIN RUHU DOLAŞIYOR

Sinem Yıldırım’ın avukatı Ömer Durak: “Ahmet Bayer, Aslı Baş’ın ölümünün ardından hiçbir şey yokmuş gibi hayatına devam etti. Kızı sorunca da “Aslı Antalya’ya evine gitti hırsız görmüş” diyerek geçiştirdi. Çocuklar bu durumdan son derece etkilendi. ‘Aslı’nın ruhu dolaşıyor’ diye ağlayarak uyanıyorlar. Çocuklar okulda ‘Baban katil mi?’ gibi sorularla rahatsız ediliyor ve kendileriyle dalga geçiliyor. Yaşanan olaylardan dolayı çocuklar okul çevresinden çok büyük baskı
görüyor.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.