Hava Durumu

Yattara Bursasporlu gibi

Yılan hikayesine dönen İbrahima Yattara transferinde sona yaklaşıldı. Ancak 3 gün içerisinde birbirinden farklı açıklamalar ve eylemler kafalarda soru işareti bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2012 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2012 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yattara Bursasporlu gibi
Yeşil Beyazlı kulüpte ilginç gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam\'ın \'Bize önerildi ancak düşünmüyoruz\' açıklamasını yaptığı İbrahima Yattara ile iki yıllık el sıkışıldı.

Türk vatandaşlığı bulunan Gineli yıldız İstanbul’a ayak basar basmaz, Türkiye’de birçok takımla görüştüğünü ancak kendisinin Bursaspor’da oynamak istediğini söyledi. Yatara tüm bunlara rağmen transferinin bitmesiyle ilgili henüz konuşmanın erken olduğunu kaydetti.

\"\"

PARAYI GERİ VERİRİM
Türk pasaportu da taşıyan Gineli futbolcu gece geç saatlerde Bursa’ya geldi. Menajeriyle birlikte konakladığı otele geçen Yatara bugün Yeşil Beyazlı yönetimle masaya oturacak. Görüşme haberini ilk kez AS TV ve bursahakimiyet.com.tr\'nin duyurduğu Yattara\'nın Bursaspor ile yıllık 500 bin avroya anlaştığı ve sözleşmesine \'Ocak ayına kadar performansımdan memnun kalınmazsa, aldığım parayı iade ederim\' maddesini koydurduğu\' öğrenildi.


\"\"


DAHA BELLİ DEĞİL

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, dün yapılan antrenman öncesinde İbrahim Yattara ile ilgili yaptığı yorum kafaları karıştırdı. Genç çalıştırıcı Gineli oyuncunun transferi için; \'Daha netleşmiş bir şey yok\' dedi. Sağlam\'ın Bursa\'ya gelecek olan Yattara ile özel olarak konuşacağı ve Türk vatandaşlığı bulunan futbolcunun özel hayatı ile ilgili çekincelerini kendisine ileteceği öğrenildi.

\"\"


Fotoğraflar: Emrah GÜLER


İLGİLİ HABER:

• Timsah\'ın transfer bombası Yattara...

► AS TV\'de yayınlanan haber için tıklayınız...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.