Hava Durumu

Yaz tatiline bilim molası

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen öğrencileri ‘Bilim Yaz Kampı’ ile eğlenceli bir programla buluşturuyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2012 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2012 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yaz tatiline bilim molası
 
Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş.’nin desteği ve Bursa Teknik Üniversitesi’nin akademik katkılarıyla yürütülen Bilim ve Teknoloji Merkezleri Enstitüsü ile Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi tarafından gerçekleştirilen ‘Bilim Yaz Kampı’nın ilk dönemi renkli görüntülere sahne oldu. Kampın ilk gününde öğrenciler heyecanlı anlar yaşadı. Eğitimler, atölye, bilim gezileri gibi farklı bilimsel faaliyetten oluşan Bilim Yaz Kampı, eğitici ve eğlenceli içeriğiyle hem öğrencilerin hem de velilerin ilgisini çekti. Kamp sonunda öğrenciler sertifika alacak.

Bursa’da 18 ile 22 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kampın ikinci döneminin kayıtları da devam ediyor. Kampın 25 ve 29 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek 3. döneminde çevre ilçelerden gelecek öğrenciler ağırlanacak. İlköğretim 4 ile 8. sınıflar arasında öğrenim gören tüm öğrencilerin katılabileceği ‘Bilim Yaz Kampı’ ile ilgili detaylı bilgiye www.bilimokulu.com’dan ulaşılabilir.
Öte yandan Bilim Yaz Kampı’na katılmak isteyenler, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) yer alan Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş.’ye (0224) 253 26 46 numaralı telefonla ulaşarak başvuru yapabilir.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.