Hava Durumu

Yazar Rahmi Turan: 65 yaş üstüyle fazla oynamayın efendiler

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, 69 yaşındaki robotik üroloji ameliyatlarında uzman arkadaşı Prof. Dr. Ali Rıza Kural'ın koronavirüsü (Kovid-19) yendiğini belirterek, "65 yaş üstüyle fazla oynamayın efendiler" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2020 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2020 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yazar Rahmi Turan: 65 yaş üstüyle fazla oynamayın efendiler

Rahmi Turan, 'Kör kuyudan çıkan profesör' başlıklı bugünkü yazısında, 69 yaşındaki arkadaşının koronavirüsü yendiğini belirterek "Fakat Prof. Kural, merdivensiz kalsa da o kuyudan yukarı tırmanıp kurtulmayı başardı" dedi.

"Korona da bir nevi kör kuyuydu. Tehlikeliydi" diyen Turan'ın yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

Rahmi Turan: Haber kaynağım endişeye kapıldı, ben de ona söylediği ismi unutacağıma dair söz verdim

"Fakat Prof. Kural, merdivensiz kalsa da o kuyudan yukarı tırmanıp kurtulmayı başardı.Mücadele zorlu geçti, zorunlu olarak kortizon verildiği için şekeri yükseldi, çeşitli sıkıntılar çekti ama sonunda Prof. Ali Rıza Kural da eşi Fulgen Hanım da, Koronavirüs'ü yendi.Çok sayıdaki hastanın, sağlığına kavuşmak için umutla beklediği üroloji profesörü Ali Rıza Kural, bugün ünlü robotik ameliyatlarına başlayacak. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu, hep 65 yaş üstüne gayrı insani yasaklar getiriyor. İşte Prof. Dr. Ali Rıza Kural 69 yaşında ve hastalığı aslanlar gibi yendi. 65 yaş üstüyle fazla oynamayın efendiler."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.