Hava Durumu

Yeni bir Nokia telefon yakında tanıtılacak!

Yeni Nokia telefon çok yakında tanıtılacak. HMD Global'in Çin'de Ağustos başında yeni akıllı telefonunu tanıtmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Daha önce de Temmuz ayı içinde farklı Nokia telefon modelleri haberleri ortaya çıkmıştı. Bu tanıtımda ise hangisinin tanıtılacağı merak konusu.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2020 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2020 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeni bir Nokia telefon yakında tanıtılacak!

Yeni Nokia telefon ne zaman tanıtılacak?

HMD Global'in bugün paylaştığı bir tanıtım afişi, 4 Ağustos tarihinde yeni bir Nokia telefon modeli ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Kısa bir süre önce TENAA listesinde karşımıza çıkan TA-1258 modelinin yeni tanıtılacak Nokia olma ihtimali ile yüksek. Bu anlamda telefonun özellikleri ise şu şekilde: Karşımıza çıkacak akıllı telefonun 1,6 GHz işlemci gücüne sahip sekiz çekirdekli işlemciyle karşımıza çıkacak.

Depolama tarafında, 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama ve 18: 9 en boy oranına sahip olacak. Ekran olarak ise 6,99 inç boyutunda, HD + (720 x 1440 piksel) LCD panel ile donatılmış.

Yeni Nokia, 8 Megapiksel birincil kamera ve 5 Megapiksel ön kamera ile gelecek. Ayrıca telefonun arka tarafında parmak izi sensörü de bulunacak. Batarya tarafında 3040 mAh pil ile gelecek yeni Nokia , Android 10 ile piyasaya çıkacak.

Nokia son bir senedir sessizliğini koruyor. HMD Global markayı satın aldıktan sonra, uygun fiyatlı akıllı telefon pazarında önemli oyunculardan biri olmak için uzun süredir çaba gösteriyor. Bu anlamda da yeni Nokia telefon modelleri yakında ortaya çıkabilir.

Bugün ortaya çıkan bilgiler ise Nokia'nın bu anlamda pazarda önemli bir başarı kazandığını gösteriyor. Marka son akıllı tefonunu Nisan 2019'da piyasaya sürmüştü. Yine Temmuz ayı içinde iki adet daha akıllı telefon haberi Nokia tarafında ortaya çıkmıştı. Kısacası, HMD Global 4 Ağustos'ta birden fazla akıllı telefonla karşımıza çıkabilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.