Hava Durumu

Yeni doğum yapmıştı... 27 yaşında koronavirüs kurbanı oldu!

Corona virüsünün Polonya'daki son kurbanı, 27 yaşında yeni doğum yapmış bir anne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2020 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2020 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeni doğum yapmıştı... 27 yaşında koronavirüs kurbanı oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgınının Polonya'daki son kurbanı yeni doğum yapmış bir anne oldu. Virüsü İtalya'dan dönen annesinden kaptığı belirlenen 27 yaşındaki talihsiz kadın, Lancut kentinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Genç anneyle birlikte Polonya'da corona virüsünden hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükselirken, ölenlerle birlikte bugüne kadar ülkede tespit edilmiş corona virüs vaka sayısının ise 378 olduğu açıklandı.

Polonya Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ülkenin güneydoğusundaki Lancut kentindeki hastanede bir süredir tedavi gören 27 yaşındaki kadının bu sabah saatlerinde hayatını kaybettiği belirtildi. İsmi açıklanmayan kadının kısa süre önce doğum yaptığı bildirilirken, corona virüsü ise doğum öncesi İtalya'dan dönen annesinden kaptığı öğrenildi. Daha önce hiçbir sağlık problemi bulunmadığı belirtilen talihsiz kadının corona virüsü kapmasının ardından gerçekleşen doğum sonrası durumunun ağırlaştığı, bu süreçte kendisine sepsis (kan zehirlenmesi) tanısı konulduğu da ifade edildi.

Polonya Sağlık Bakanlığı, talihsiz annenin vefatıyla birlikte ülkede corona virüsünden ölenlerin sayısının 6'ya yükseldiği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.