Hava Durumu

Yeni Malatyaspor'a 'CEO' başkan adayı

Türk futbolunda ilk defa profesyonel bir CEO, BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü'ne başkan olmak için kolları sıvadı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2020 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2020 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeni Malatyaspor'a 'CEO' başkan adayı

Uzun yıllardır Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları'nın özellikle Amerika ve yurt dışındaki diğer operasyonlarını yöneten Ahmet Köse, BtcTurk Yeni Malatyaspor'un yeni başkanı olmaya aday. Tamamı profesyonellerden oluşan güçlü bir yönetim ekibi kurduğu belirtilen Ahmet Köse'nin önümüzdeki günlerde açıklama yapacağı ifade edildi.

Ligde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kararı ile yeni sezonda da Süper Lig'de yer alacak BtcTurk Yeni Malatyaspor son yıllardaki kötü yönetim performansı nedeniyle hem finansal olarak, hem de futbol olarak zor günler geçirdiğini düşünen Ahmet Köse , "BtcTurk Yeni Malatyaspor'un sürdürülebilir ve istikrarlı bir yönetime kavuşması, dünyada ve Türkiye'de bulunan 3 milyondan fazla Malatyalının ortak paydası ve tek hayali" diye konuştu.

Bütün dünyada finansal olarak sürdürebilirliği tartışılan futbol sektörünün artık profesyoneller tarafından yönetileceği konuşulurken, BtcTurk Yeni Malatyaspor'un da alanında uzman bir profesyonel olan Ahmet Köse'nin aday olması spor otoriteleri ve yorumcuları tarafından olumlu bir gelişme olarak yorumlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.