Hava Durumu

Yeni Spider-Man üçlemesinin başrol oyuncusu belli oldu!

Sony yapımcısı Amy Pascal, Tom Holland ile üç yeni Spider-Man filminde daha çalışacaklarını resmen açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2021 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2021 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeni Spider-Man üçlemesinin başrol oyuncusu belli oldu!

Satışa çıkan Spider-Man: No Way Home biletlerinin kısa süre içerisinde bilet satış sitelerini çökertmesi nedeniyle sinema dünyasının pandemi sonrası dirilişini temsil etmesi beklenen filmin başrol oyuncusu Tom Holland, bir süre daha Spider-Man rolünü üstlenmeye devam edecek.

Marvel Sinematik Evreni'nin şu anki Spider-Man üçlemesine son noktayı koyacak olan Spider-Man: No Way Home filminden sonraki dönemde Spider-Man'i kimin canlandıracağı ile ilgili sorulara cevap, Sony yapımcısı Amy Pascal'dan geldi.

Fandango internet sitesine konuşan Sony yapımcısı Amy Pascal, üç yeni filmde de 25 yaşındaki ünlü oyuncu Tom Holland'ın başrol olacağını resmen açıkladı.

Pascal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu, Marvel ile yapacağımız son film değil ve son Spider-Man filmi de değil. Tom Holland ve Marvel ile bir sonraki Spider-Man filmini yapmak için hazırlanıyoruz ve bu şimdiki üçleme ile de sınırlı kalmayacak. Sonlandırmakta olduğumuz üç film sonrasında yeni bir üçleme daha düşünüyoruz ve Marvel Sinematik Evreni için bunun son film olmadığına emin olabilirsiniz. Marvel ve Sony'nin partnerliğinin devam edeceğini de söyleyebilirim."

Holland böylelikle şimdiye kadar en uzun süre Spider-Man rolünü üstlenen oyuncu olarak tarihe geçecek. Daha önce rolü 2002-2007 yılları arasında Tobey Maguire, 2012-2014 yılları arasında ise Andrew Garfield üstlenmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.