Hava Durumu

Yeni transferden Bursaspor'a övgüler

Yeşil Beyazlı takımın devre arasında kadrosuna kattığı Bekir Yılmaz, "Her futbolcunun hayali Bursaspor. Buraya gelmek kolay değil. Hayallerime ulaştığım için Allah'a şükrediyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2014 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2014 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeni transferden Bursaspor'a övgüler

Bursaspor'un, Manisaspor'dan kadrosuna dahil ettiği ve taraftarların "Bursalı Bekir" lakabını verdiği Bekir Yılmaz, hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyledi. Bursa'da ve Bursaspor'da bulunmaktan son derece mutlu olduğunu anlatan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, gösterdiği performansta kendisine yönelik ilginin büyük etkisi olduğunu, bu performansını sürdürmek istediğini dile getirdi.

BÜYÜK HEYECAN YAŞADIM

Bursaspor'a transferinin çok kısa bir zamanda gerçekleştiğini belirten Yılmaz, Yeşil Beyazlı kulüpten ilk teklifi aldığı anda büyük bir heyecan yaşadığını, o heyecanı hiçbir zaman unutamayacağını dile getirdi. Bekir, hayallerinin takımına geldiğine dikkati çekerek, "Her futbolcunun hayalinin takımı Bursaspor. Bursaspor'a gelmek kolay değil. Bursaspor gibi bir takımda forma giymeyi herkes hayal eder ama bu hayale bazıları ulaşır. Ben de bu hayale ulaştığım için Allah'a şükrediyorum" ifadesini kullandı.

ŞAMPİYONLUK YAKIŞTI

Bursaspor'un 2009-2010 sezonunda yaşadığı şampiyonluk döneminde Manisaspor'da forma giydiğini anımsatan Yılmaz, "Bursaspor'un şampiyon olduğunu duyunca çok sevinmiştim. O sıra arabadaydım. Ben de arabamın kornasını çalarak şampiyonluk kutlamasına eşlik etmiştim. Bence şampiyonluk, Bursaspor'a çok yakıştı. İnşallah bu sevinci bir kez de ben buradayken tatmak istiyorum. Çünkü şampiyonluğu çok istiyorum" dedi. Bekir ayrıca Yeşil Beyazlı taraftarın kendileri için çok önemli olduğunu, onlarsız oynayacakları maçın çok zevksiz olacağını belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.