Hava Durumu

Yenilenen Jeep Compass Türkiye'de

Jeep'inkompakt SUV modeli Compass yenilendi. Yeni ürün ailesi içinde 150 HP gücündeki 1.3 lt benzinli motor ve 6 ileri çift kavramalı (DDCT) otomatik şanzımanlı versiyon da mevcut.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2020 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2020 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yenilenen Jeep Compass Türkiye'de

Yeni Jeep Compass, 314 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Ülkemizde standart 4 tekerlekten çekiş özelliğine sahip 1.4 litre 170 HP benzinli motorlu ve 9 ileri otomatik şanzımanlı versiyonuyla satılacak Compass'a farklı motor ve çekiş versiyonları eklendi. Aynı zamanda donanım paketleri de yenilendi.

Turbo benzinli motor

Araçta 150 HP gücündeki 1.3 litre silindir hacimli turbo benzinli motor ve 6 ileri DDCT (çift kavramalı) otomatik şanzımanla kombine edilmiş versiyon da mevcut. DDCT 6 vitesli otomatik şanzıman daha hızlı ivmelenme ve yakıt tüketimi için üretilmiş. 150 HP gücündeki 1.3 litre silindir hacimli turbo benzinli motor ve 6 ileri DDCT (çift kavramalı) otomatik şanzımana sahip Compass ortalama 5,7 lt/100km yakıt tüketimi değerine sahip. 120 HP gücündeki 1.6 litrelik MultiJet II dizel motor ve 6 ileri vitesli manuel şanzımanlı bir diğer yeni versiyonu da 4,6 lt/100km ortalama yakıt tüketimine sahip bulunuyor.

Donanım seçenekleri

314.9 bin TL'den başlayan fiyata sahip araç 3 ayrı donanım seçeneğine sahip. Longitude donanımında siyah tavan rayları, elektrikli ve ısıtmalı gövde rengi katlanabilir yan aynalar ve 17 inç jantlar ön plana çıkıyor. İç mekanda çift bölgeli otomatik klima, Apple CarPlay ve Android Auto özellikli 7 inç ekranlı Uconnect bilgi-eğlence sistemi, Anahtarsız Giriş & Çalıştırma ve arka park sensörleri, önden çarpma uyarı sistemi, şerit değiştirme ikaz ve hız sabitleyeci gibi donanımlar mevcut. Limited donanımı ise Longitude donanım seviyesine ek olarak parlak krom gövde detayları, geri görüş kamerası, ön park sensörleri gibi özellikler var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.