Hava Durumu

Yenilmez eldiven: Canberk Yurdakul

Bandırmaspor maçında Bursaspor kalesini koruyan Canberk Yurdakul ilginç bir istatistiğe imzasını attı. Genç eldivenin forma giydiği maçların tamamını Bursaspor'un kazandığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2021 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2021 07:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yenilmez eldiven: Canberk Yurdakul

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er 2-1 kazanılan Bandırmaspor maçında revizyonlu kadroyu sahaya sürerken, takımın birinci kalecisi Ataberk Dadakdeniz'i kulübeye çekti.

MAÇA TUTUK BAŞLADI

Genç teknik adam eldivenleri Canberk Yurdakul'a verdi. Bu sezon ağırlıklı olarak Ataberk'in sakat ve cezalı olduğu maçlarda görev yapan 19 yaşındaki file bekçisi tutuk ve heyecanlı başladığı mücadelede ilerleyen dakikalarda özgüven kazandı. Maçı bir gol yiyerek tamamlayan Canberk Yurdakul ilginç de bir istatistiğe imza attı.

5 MAÇTA 3 GOL YEDİ

Bu sezon ligde ve kupada toplam 5 maçta süre alan Canberk Yurdakul'un forma giydiği müsabakaların tamamında Bursaspor'un kazanması dikkat çekti. Yeşil Beyazlılar 19 yaşındaki eldivenin kaleyi koruduğu maçlarda ligde Bandırmaspor iki kez ve Ankaraspor ile Adanaspor'u yendi. Bursaspor kupada da 1922 Konyaspor'u mağlup etti. Canberk Yurdakul bu maçların ikisinde kalesini gole kapatırken, toplamda 3 gole engel olamadı. Genç eldivenin Bursaspor'la sözleşmesi 31 Mayıs 2022'de sona erecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.