Hava Durumu

Yenişehir Belediye 1. Lig yolunda

Final Grubu'nda 3. olan Bursa temsilcisi, Siyah Beyazlı takımın 2012-2013 sezonuna katılmayacağını açıklamasının ardından Aroma Erkekler 1. Ligi'ne yükselme şansını yakaladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2012 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2012 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yenişehir Belediye 1. Lig yolunda

Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, federasyondan çağrı mektubunu beklediklerini ve maçları kendi salonlarında oynamak istediklerini açıkladı.

Geçen sezon Voleybol Erkekler 2. Ligi'nde mücadele eden ve Final Grubu'nda üçüncü olan Yenişehir Belediyesi'ne, Beşiktaş'ın ligden çekilmesiyle 1. Lig yolu gözüktü. Bursa temsilcisi Final Grubu'nda DORÇE TED Kolejliler ve Beşiktaş'ın ardından üçüncü sırada yer almıştı. İlk iki takımın 1. Lig'e çıktığı grupta Siyah Beyazlılar'ın elenmesiyle Yenişehirr'e gün doğdu.
 

TEMSİL ETMEK İSTERİZ
Konu ile ilgili Bursa Hakimiyet'e açıklamada bulunan Yenişehir Belediyesi Başkanı Bülent Hamdi Cingil, Beşiktaş'ın kararının ardından Federasyondan çağrı mektubunun ellerine ulaşmadığını söyledi. Olayın daha çok yeni olduğunu belirten Cingil; "Tabii ki Bursa'yı ve Yenişehir'i 1. Lig'de temsil etmek isteriz" açıklamasını yaptı.
 

SALONUMUZDA OYNAMAK İSTİYORUZ
Yenişehir Belediyespor olarak maçlarını kendi salonlarında oynamak istediklerini sözlerine ekleyen Cingil; "Yenişehir halkının voleybola ilgisi büyük. İlçemizin salonu şartlara uygunsa maçlarımızı orada oynamak istiyoruz. 1. Lig'e katılmak istiyoruz. Bunun için de federasyondan yazı bekliyoruz" ifadesini kullandı.

 

Tolgay ATAOKAY
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.