Hava Durumu

Yenişehir Belediyesi'nin sosyal tesisinde yeni düzenlemeler

Yenişehir Belediyesi İşletme Müdürlüğü tarafından yönetilmeye başlanan Derviş Eroğlu Bulvarı'ndaki sosyal tesiste bir dizi düzenleme gerçekleştirildi. Sosyal tesiste çocuklar için oyun alanları kurulurken, içeceklerin fiyatında indirim kararı alındı.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2019 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2019 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yenişehir Belediyesi'nin sosyal tesisinde yeni düzenlemeler

Yaptıkları her çalışmada vatandaş yararını düşündüklerini belirten Belediye Başkanı Davut Aydın, bu anlayışı faaliyetlerin her alanında uygulamayı amaçladıklarını söyledi. Derviş Eroğlu Bulvarı üzerindeki sosyal tesiste bir dizi yeni düzenlemeye gittiklerini anlatan Aydın, "Meşrubat, meyveli maden suyu, maden suyu, kahve gibi içeceklerin fiyatlarını piyasa değerlerinin altına indirdik. Fiyatlardaki indirim kararını alırken vatandaşımızı düşündük" dedi.

ÇAY OCAĞI YENİLENDİ

Sosyal tesisin kapalı bölümündeki masalarda oyun oynanmasına artık izin verilmeyeceğini söyleyen Aydın, çocuklu ailelerin bu konuda yoğun şikâyetler aldıklarını vurguladı. Ayrıca sosyal tesisin kapalı bölümdeki çay ocağında yenilikler yapıldığını ifade eden Aydın, "Önümüzdeki haftadan itibaren burada simit, poğaça, kuru pasta da verilmeye başlanacak. Cumartesi ve pazar günleri de sabah kahvaltısı çıkaracağız. Kapalı bölümdeki çocuk oyun alanından ana sınıfı ve ilkokul 1'inci sınıf öğrencilerine ücretsiz yararlandıracağız" diye konuştu.

GENÇLİK MERKEZİ KURULACAK

İlçede belediyeye ait başka park ve çay bahçelerinin bulunduğunu buraların kiracı esnaflar tarafından işlettiğini ifade eden Aydın, tüm park ve sosyal tesislerin çevrelerinde seyyar satıcıların satış yapmasına artık izin verilmeyeceğini kaydetti. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'nde sinema günleri gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Aydın, aile ve öğretmenlere seslenerek öğrencilerin sinema hizmetinden yararlandırılmasını istedi. Aydın ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüşmeler yapıp ilçeye bir Gençlik Merkezi kurmak için kolları sıvadıklarını sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.