Hava Durumu

Yenişehir'de halk eğitim merkezine yoğun ilgi

Yenişehir ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce düzenlenen kurslar yoğun ilgi görüyor. İlçedeki kurs taleplerinin arttığını dile getiren Yenişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüsnü Kemal Yılmaz, "Kurs başvurularını en kısa zamanda değerlendirip programlarımıza ekliyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2020 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2020 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yenişehir'de halk eğitim merkezine yoğun ilgi

Meslek öğrenmek ve boş zamanların kaliteli değerlendirilmesi için her geçen gün popüler hale gele halk eğitim merkezleri, Yenişehir'de de yoğun ilgi görüyor. Toplumun ihtiyaçlarının açılacak kursları belirleyici olduğunu ifade eden Yenişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüsnü Kemal Yılmaz, yaşam koşullarındaki değişimlerin, toplumdan gelen kurs taleplerini de şekillendirdiğini kaydetti.

Yılmaz, "Şu an Müdürlüğümüzdeki 26 kursumuza toplam 400 kursiyerimiz devam ediyor. Son olarak işaret dili ve bağlama kursu açtık. İşitme engelli vatandaşlarımızla daha iyi diyalog kurulabilmesinin amaçlandığı işaret dili kursumuza yüksekokul öğrencileriyle öğretmenler katılıyor. Bağlama kurslarımıza ise öğretmenlerimizden talep geldi. Öğretmenlerimizin bağlama çalmayı öğrenmeleri, bu becerilerini öğrencileri arasında yaygınlaştırmalarını amaçlıyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.