Hava Durumu

Yeşil beyaz şov başladı

Bursaspor Avusturya kampının ilk antrenmanını dün gerçekleştirdi. Yeşil Beyazlılar Alplerin eteğinde sahaya çıkarken, futbolcuların hırsı ilk dakikadan itibaren objektiflere yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 05:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 05:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil beyaz şov başladı
Bursaspor yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabına Avusturya’nın Windischgarsten kasabasında başladı. Futbolcuların oldukça moralli ve neşeli olduğu gözlenirken bu görüntü sahaya da yansıdı. Oldukça verimli bir idman geçiren Yeşil Beyazlı futbolcuların, yaşadıkları sert ikili mücadeleler sonrası dahi yüzlerinden tebessüm eksik olmadı.

BU İSİMLER DİKKATİ ÇEKTİ

Kampa transferi noktalamış ve sorunsuz bir şekilde gelen Yeşil Beyazlı takım, bunun meyvelerini ilk günden itibaren toplamaya başladı. Kampın ilk çalışmasında Pablo Martin Batalla, Del Valle, Sinan Bakış ve Serdar Kurtuluş performansları ile dikkati çeken isimler olmayı başardı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da bu durumdan oldukça memnun olduğu gözlendi.

\"\"

ASİST BATALLA'DAN GOL SİNAN'DAN

Windischgarsten’de Buraspor’un ilk golü Sinan Bakış’tan geldi. Genç futbolcu taktik çift kaledeki tek golü kaydetti. As Takım’da forma giyen Sinan Bakış’a gol pasını ise Pablo Martin Batalla verdi. Bu arada Yeni transfer Del Valle’nin de dikine oyunu gözden kaçmadı. Venezüellalı krampon sol kanatta görev aldığı çift kalede içeri bindirmeleriyle dikkati çekti. 

İLK RAKİP BORESLAV

Bursaspor yeni sezonun ilk hazırlık maçına bugün çıkacak. Yeşil Beyazlılar Çek Cumhuriyeti’nden FK. Mlada Boleslav ile karşılaşacak. Windsichgarsten Stadı’ndaki maç TSİ 19.00’da başlayacak.

\"\"

SICAK ÇOK SICAK

Bursasporlu futbolcular Avusturya kampının dün sabah yapılan antrenmanında hayli zorlandı. Yeşil Beyazlılar sıcak hava altında çalışırken, yakıcı güneş futbolcuları adeta kavurdu. Bursasporlu futbolcular verilen molalarda suya koştu. 

\"\"

ÜÇ TİMSAH TAKIMDAN AYRI

Bursaspor’un Windischgarsten’deki ilk antrenmanında üç futbolcu takımdan ayrı çalıştı. Ameliyat olan Emre Taşdemir ve Şamil Çinaz takımdan ayrı yürüyüş yaptı. Bursa’daki son antrenmanda sakatlanan Merter Yüce de günü düz koşuyla geçirdi. (Süha Gürsoy - Barış Yalım'ın haberi)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.