Hava Durumu

Yeşil Beyazlılar serinin son maçında rakibine direnemedi

Bursa Büyükşehir Belediyespor Budo, Kadınlar Basketbol Ligi play off yarı final 5. maçında İzmit Belediye'ye 63-53 mağlup olarak süper lig hedefine ulaşamadı.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2018 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2018 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Beyazlılar serinin son maçında rakibine direnemedi

I HABER Özgün DOĞAN I

MAÇA İYİ BAŞLADI
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi play off' yarı final 5. maçında İzmit Belediye'ye 63-53 yenilen Bursa Büyükşehir Belediyespor Budo süper lig şansını kaybetti. Yarı finalde İzmit Belediye ile karşılaşan Bursa ekibi ev sahibi olarak çıktığı iki maçı kazanırken deplasman- da oynadığı iki maçta mağlup oldu ve serinin son maçı Bursa'ya taşındı. Şahin Başol Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Bursa temsilcisi ilk çeyreği 11-10 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de etkili oyununu sürdüren Bü-yükşehir soyunma odasına 32-23 önde girdi.

SONUNU GETİREMEDİ
İkinci yarı nefesleri kesen mücadeleye sahne olurken daha aktif olan konuk ekip farkı kapatmayı başardı. 3. çeyreğin son bölümlerinde dış atışlardan sayı üreten İzmit ekibi öne geçmeyi başardı ve son çeyreğe 46-42 önde giren taraf oldu. Monique Oliver'in yokluğunda rakibinin agresif savunmasını geçmekte zorlanan Yeşil Beyazlılar final periyodunda farkın açılmasına engel olamadı ve salondan 63-53 mağlup ayrılan taraf oldu. Serinin 5. maçını kazanan İzmit Belediye adını finale yazdırırken Bursa Büyükşehir Belediyespor Budo yarı finalden play off'lara veda etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.