Hava Durumu

Yeşil Bursa-Bursaspor U21 mücadelesini dostluk kazandı

Vakıfköy’de oynanan mücadelede 46. dakikada Özcan’ın golüyle geriye düşen Yeşil Bursa, 58’de Tugay Meşekoparan’ın golüyle maçta dengeyi sağladı ve karşılaşma beraberlikle sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 05:48
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 05:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa-Bursaspor U21 mücadelesini dostluk kazandı
2016-2017 sezonunda Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını dün Bursaspor U21 Takımı’yla oynadığı hazırlık karşılaşmasıyla tamamladı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde oynanan mücadelede her iki takım da iki devreyi farklı 11’lerle oynadı. Altyapı maç ve oyuncu izleme antrenörlerinden Ali Aköz’ün yönettiği müsabakanın 8. dakikasında Berke ile penaltı atışından yararlanamayan U21 Timsahlar, ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan maçın 46. dakikasında Özcan’ın golüyle 1-0 öne geçti. 58. dakikada Tugay Meşekoparan skora denge getirirken, kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadelede 1-1 eşitlikle tamamlandı. 

İKİNCİ KAMP AFYON’DA 

Bursa’da yaptıkları ilk etap çalışmalarını Bursa Hakimiyet’e değerlendiren Yeşil Bursa Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, 14 Temmuz’dan bu yana yoğun bir tempoda çalıştıklarını vurgulayarak, “U21 Bursaspor ile bir özel maç yaparak oyuncuların maç formundaki gelişimi ne durumda onlara bakmak istedik. Tabii fizik olarak daha hazır değiliz. İki günlük iznin ardından ikinci kamp dönemimizi Afyon’da geçireceğiz. Buradaki çalışmalarımızı daha çok dayanıklılık ve taktiksel çalışmalar üzerine yapacağız. Buradaki ilk maçımızı 30 Temmuz’da Afyon Jet ile oynayacağız. Oyuncu kadrosu anlamında bazı sıkıntılarımız var. Onları tamamlamaya çalışıyoruz. Kampa bu eksikliklerimizi de tamamlayarak gidersek, Bursa’ya daha hazır bir halde dönebiliriz” dedi.



‘GÜVEN VEREN OYUNCULAR YETİŞECEK'

Bursaspor U21 Takımı Sorumlusu Turan Şen, geçen sezon çifte şampiyonluk yaşayan kadronun yeni sezon öncesi ciddi bir revizyona uğradığını ancak yine de iyi bir takım izlettireceklerini söyledi. Bursaspor A Takımı kampında altyapıdan 6 oyuncunun yer almasının kendilerini gururlandırdığını vurgulayan Şen, “Bu sayıları daha da artırmamız gerekiyor. Futbolda bildiğiniz gibi ekonomik sıkıntılar var. Bizim hedefimiz 2-3 sene içinde A Takım'ın kadrosunu oluşturabilecek 6-7 oyuncuyu üst tarafa verebilmek. Yeni sezonda da inşallah yine taraftarımıza güven veren oyuncular yetiştirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu. (Ozan Demir'in haberi)
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.