Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşil Bursa'da hedef play-off

Gelecek sezon 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele verecek olan Yeşil Bursa, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde toplanarak sezonun ilk çalışmasını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 05:22
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 05:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa'da hedef play-off
Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa, sezonun ilk çalışmasını yaptı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde öğlen saatlerinde toplanan Yeşil Beyazlılar, yapılan toplantının ardından akşamüstü ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Pilot takımın kadrosunda şu an için 23 futbolcu bulunuyor. 

KAMP AFYON'DA

İlk etap çalışmalarını 25 Temmuz'a kadar Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde devam ettirecek olan Yeşil Bursa ardından gün izin yapacak. Nevzat Dinçbudak'ın öğrencileri 28 Temmuz'da Afyonkarahisar'a gidecek ve 9 Ağustos'a kadar ikinci etap çalışmalarını yapacak. 

YERLERİ DOLARSA

Yeşil Bursa teknik direktörü Nevzat Dinçbudak, hedeflerinin ilk önce oyuncu yetiştirmek ardından da yarışmacı bir kimliğe kavuşmak olduğunu söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı; “Hiçbir takım hedefsiz lige başlamaz. Ayrılan arkadaşlarımızın yerini doldurursak play-off'un içinde yer almak istiyoruz” dedi.  



İLERİYE TAŞIMALIYIZ

“Aramızdan bazı futbolcular ayrıldı” açıklamasında bulunan Dinçbudak; “Birkaç takviye yaparak sezona devam etmek istiyoruz. Bursaspor'dan Yeşil Bursa'ya  geçecek 3 oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor. Ayrılan futbolcuların yerini doldurmak istiyoruz. Geçen sezon bir ivme yakalanmıştı. Bunu daha ileriye taşımak istiyoruz. Üst lige nasıl çıkabiliriz diye plan yapıyoruz” açıklamasını yaptı. 

KALICI OLMALILAR

Bursaspor'a oyuncu yetiştirilmesi ile ilgili de yorumda bulunan Dinçbudak; “Bazı arkadaşlarımız geçen sezon 3'üncü ligde oynamak istememişlerdi. Ancak bu yıl oynamalarının faydalı olduğunu söylediler. 2-3 yıllık bir plan olarak görüyoruz bunu. Oyuncularımızın biraz sabırlı olmalı ve A Takım'a gittiklerinde kalıcı olmaları gerekiyor. Kampa gidip dönün oyuncu olmamalılar” ifadesini kullandı.  (Tolgay Ataokay'ın haberi)
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.