Hava Durumu

Yeter ki Onur'suz olmasın

Bursaspor, bu sezon Onur Atasayar'ın olmadığı maçlarda zorlanıyor. 25 yaşındaki sol bek bu sezon ligde 24 maçın 18'inde forma giyerken, Timsah deneyimli oyuncunun olmadığı 6 maçta sadece 1 kez kazanabildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2021 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2021 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeter ki Onur'suz olmasın

Mücadele ettiği TFF 1. Lig'de play-off yarışına tutunmak için mücadele veren Bursaspor, son haftalarda en çok Onur Atasayar'ı arıyor. 19. haftada Timsah'ın iç sahada oynadığı Altınrodu maçının ardından Koronavirüs'e yakalandığı açıklayan 25 yaşındaki sol bek, o günden bu yana ligde tam 5 maçta süre alamadı. Mustafa Er'in oynattığı sistemde en kilit futbolculardan biri olan ve takım-da alternatifi bulunmayan deneyimli sol bekin yokluğu, Yeşil Beyazlılar'da özellikle ligin ikinci yarısının başında derinden hissedildi.

PLANIN ÖNEMLİ PARÇASI

Onur Atasayar, geride kalan 24 haftanın 18'inde forma giyerken 6 kez de takım arkadaşlarını yalnız bıraktı. Yeşil Beyazlılar 25 yaşındaki oyuncunun oynamadığı 6 maçta ise sadece 1 kez kazanabildi. Timsah, Onur'un oynamadığı ligin ilk yarındaki Akhisar deplasmanında 2-1 kaybetti. Ligin ikinci yarısında ise Giresun, Balıkesir ve Menemen'e mağlup oldu. Bursaspor, Onur'un oynamadığı Tuzla maçından 1 puanla ayrılırken tek galibiyeti geçtiğimiz hafta Akhisar'a karşı alabildi..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.