Hava Durumu

Yıkılan kömürlük enkazında bebek cesedi bulundu

Konya'da kentsel dönüşüm alanında yıkılan bir kömürlükte, odun ve moloz yığınlarının arasında erkek bebek cesedi bulundu. Polis, yeni doğmuş bebeğin, boğularak öldürülmüş olabileceği üzerinde dururken, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi ardından belirlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2014 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2014 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıkılan kömürlük enkazında bebek cesedi bulundu

Olay, bugün saat 11.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi'nde kentsel dönüşüm projesi nedeniyle yıkım çalışmalarının sürdüğü Murat Şeker Mahallesi Girit Sokak'ta meydana geldi. Yıkım çalışmasını sürdüren firma, yıkılan bir evin kömürlüğünü de iş makinesiyle yıktı. İşçiler odun ve molozları ayrıştırırken bir erkek bebek cesedi buldu. İşçiler, çalışmaları durdurarak, polise haber verdi. Polis, yaptığı incelemede yeni doğmuş bebeğin, boğularak öldürülmüş olabileceği üzerinde dururken, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

FARK EDİLMESE, MOLOZLAR İÇİNDE ÇÖPLÜK ALANA ATILACAKTI

Bebek cesedi bulan işçilerden 50 yaşındaki İsmail Özer, iş makinesinin kömürlüğü yıkmasından sonra molozlar ile tahta parçalarını ayırmaya başladıklarını belirterek, "Hemen polise haber verdik. Bebek cesedini fark etmesek, moloz yığınları arasında kamyona yüklenip, çöplük alana atılabilir ve kimsede fark edemeyebilirdi" dedi.

Polis, bebeğin ne zaman doğduğunu, kime ait olduğu ve kim tarafından öldürüldüğünü bulmak için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.