Hava Durumu

"Yılbaşı kutlayan Müslüman olamaz" dediği iddialarına ateş püskürdü!

Şarkıcı Alişan, "Yılbaşı kutlayan Müslüman olamaz" dediği iddialarına ateş püskürdü. Ünlü şarkıcı, kendisine ait olmadığını söylediği sözü paylaşan sosyal medya hesabı ve sorumlularına hesap soracağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2020 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2020 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Yılbaşı kutlayan Müslüman olamaz" dediği iddialarına ateş püskürdü!

Alişan, "Bunlar Müslüman değil. Kafir zındık, hayasız. Mekke'nin fethi kutlu olsun" dediğini iddia eden hesaba ateş püskürdü. Alişan, " Bunun hesabını ve bana edilen küfür ve hakaretlerin hesabını sizden sormazsam adam değilim" dedi.

OĞLU BURAK'I KUCAĞINA ALDIĞI ANI PAYLAŞTI

Yılbaşını hayranlarıyla karşılayan ünlü isimler sosyal medya paylaşımlarıyla da bir yıl boyunca en mutlu oldukları anlarını yeni takipçilerinin beğenisine sundu. Geçtiğimiz yıl ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü şarkıcı Alişan, oğlu Burak'ı kucağına aldığı anın fotoğrafını paylaşarak, "Benim için 2019'un özeti bu fotoğraflar. Hiç bitmesini istemediğim bir yıldı. İnşallah 2020 hepimiz için çok daha mutlu,çok daha sağlıklı,çok daha güzel bir yıl olur. Mutlu yıllar" notunu düştü.

"HESABINI SORMAZSAM ADAM DEĞİLİM"

Ancak ünlü şarkıcının Twitter hesabı üzerinden paylaştığı iddia edilen bir söz üzerine tadı kaçtı. Bir magazin sayfası Alişan'ı yılbaşı kutlayan Müslümanlar için "Bunlar Müslüman değil. Kafir zındık, hayasız. Mekke'nin fethi kutlu olsun" dediğini iddia eden paylaşım yaptı. Bunun üzerine sosyal medyadan linç yiyen Alişan, paylaşımın kendisine ait olmadığını söyleyerek söz konusu iddialara ateş püskürdü.

Ünlü şarkıcı "Kaç kişisiniz? Kime çalışıyorsunuz? Amacınız ne? bilmiyorum ama, bunun hesabını ve bana edilen küfür ve hakaretlerin hesabını sizden sormazsam adam değilim? Edilen hakaretleri, küfürleri de silebiliyor musunuz? Ben gerçek dışı değil, gerçekten mahkemeye verdim bile sizi! Hakime savcıya anlatırsınız, biz gerçek dışı şeyler yazıp insanlara hakaret ettiriyoruz sonra da eğleniyoruz okuyup dersiniz!"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.