Hava Durumu

Yıldırım’a modern mahalle konakları

Yıldırım Belediyesi, toplumun bütün kesimlerine hitap eden mahalle konaklarının sayısını artırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2016 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2016 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım’a modern mahalle konakları
Yıldırım Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için yetersiz kalan binaların yerine Davutdede, Maltepe, Anadolu, Selçukbey ve Eğitim mahallelerinde yer alacak mahalle konaklarının inşasını sürdürüyor. Mahallelere kazandırılacak modern ve işlevsel konakların ilçenin kalkınmasına artı değer katacağını söyleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Mahalle konaklarında vatandaşlarımıza sunacağımız, eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel hizmetlerimizle hemşehrilerimizin sosyal yaşamlarına önemli ivme kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

İnşası süren mahalle konakları hakkında da bilgi veren Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Davutdede mahallemizde inşası süren konağımız 452 metrekare alanda 2 katlı binada hizmet verecek. Binanın içerisinde muhtarlık, toplantı odası, dernek odası, 2 adet kurs odası ve spor kulübü odası yer alacak. Anadolu Mahale Konağı ise 2 katta hizmet verecek ve 268 metrekarelik alanda muhtarlık, toplantı odası ile 4 adet YIL-MEK kurs odasıyla vatandaşlarımızın kullanımında olacak. Maltepe Mahalle Konağı 387 metrekare alanda olup 3 katlı bina içerisinde muhtarlık ve 4 adet YIL-MEK kurs odası olacak” açıklamasında bulundu.

Selçukbey ve Eğitim mahalle konaklarının son durumu hakkında da bilgi veren Başkan Edebali, “Projelendirme aşamasında olan Selçukbey Mahalle Konağı 2 katlı olup, 415 metrekare alanda içerisinde muhtarlık, kurs odaları ve okul öncesi eğitim verilecek bölümler yer alacak. Projelendirmesi tamamlanan sözleşme aşamasında olan Eğitim Mahalle Konağı da içerisinde okul öncesi kurslar, muhtarlık ve dernek odaları olarak 262 metrekare alanda inşa edilecek” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.