Hava Durumu

Yıldırım'da 'Cumhur' buluşması

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ve AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen'i konuk etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2020 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2020 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım'da 'Cumhur' buluşması

Yıldırım Belediyesi Başkanlık Makamı'nda gerçekleşen ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. Cumhur İttifakı olarak ortak akıl ve istişare kültürünü sürdürerek milletin ve devletin yararına çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Başkanı Yılmaz, "Bizler bir bütünü oluşturan parçalarız. 15 Temmuz 2016'da yaşanan hain kalkışmaya beraber karşı durduk. O geceden sonra yaşanan süreçte ortak aklı ve istişare kültürünü esas alan, milletimizin ve devletimizin hayrına olan çalışmalar yürüttük. Oluşan birlik ve beraberlik ortamını, gönül birlikteliği halinde sürdürüyoruz. Yıldırım'a hizmet döneminde de Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımızın, İlçe Başkanımızın, teşkilatlarının ve meclis üyelerinin desteğini hissediyoruz. Bizlere olan desteğini yineleyen ve ziyaretleriyle memnun Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Sayın İsmet Büyükataman'a, Ankara'da yürüttüğümüz çalışmalarda bizlere sonsuz destek veren AK Parti Bursa Milletvekilimiz Refik Özen'e, MHP İl Başkanımıza, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanımıza ve Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

'CUMHUR İTTİFAKI GÜÇLENEREK SÜRÜYOR'

Yıldırım'ın ve Bursa'nın kalkınması, vatandaşların refahının sağlanması için Cumhur İttifakı'nın parçası olan MHP'nin yerelde ve merkezi idarede desteklerinin ve inançlarının tam olduğunu vurgulayan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, "Yoğun Ankara çalışmalarımızın yanında Bursa'da gerçekleştirdiğimiz temaslar sırasında gönül birlikteliği yaptığımız ve yerel seçimde birlikte çalıştığımız Yıldırım Belediye Başkanımız Oktay Yılmaz'ı ziyaret etmek istedik. Ziyaretimiz esmasında Meclis çalışmalarımızda da sık sık bir araya geldiğimiz AK Parti Bursa Milletvekilimiz Refik Özen ile de bir arada olmaktan mutluluk duyduk. Dün olduğu gibi, bugün de, yarın da, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'lerin gösterdiği yol doğrultusunda desteğimizi sürdüreceğiz. Ülke genelinde oluşturulan bu birlik ve beraberlik ittifakının, Bursa'da da, Yıldırım'da da güçlenerek sürdüğünü görmek, yapılan bütünleşmenin neticesinde gerçekleşen doğru hizmetleri gösteriyor. Biz teşkilatlarımızla memleketin hayrına olan her çalışmada sonsuz destekçiyiz. Yıldırım'ın, Bursa'nın ve Türkiye'nin kalkınması için gereken sorumluluğu alıyor ve elimizi taşın altına koymayı sürdürüyoruz. Başkanımız Oktay Yılmaz'ın yanınızdayız. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın" diye konuştu.

'YILDIRIM YÜZ AKIMIZ'

3 Kasım 2002'den bu yana yapılan tüm seçimlerde Yıldırımlıların kendilerini mahcup etmediğini, bu destek doğrultusunda ilçeye hizmet için yerelde ve Ankara'da çalıştıklarını belirten AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, "Milletimizin refahı ve devletimizin bekası için oluşturulan Cumhur İttifakı, Yıldırım'da karşılık bulmuştur. Yıldırım, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki Cumhur İttifakı'na desteğini arttırarak sürdürdü. Bu noktada özellikle Yıldırım hepimizin yüz akı oldu. 3 Kasım 2002'den bu yana yapılan yerel ve genel seçimlerde Yıldırımlılar bizi mahcup etmedi, biz de onları mahcup etmemek adına hep birlikte, Bursa'mızın ve Yıldırım'ımızın sorunlarını hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturmak ve yeni yatırımlar gerçekleştirmek için daha çok çalışıyoruz. Yıldırım'ın önemi bizler için çok büyük. Bu doğrultuda Yıldırımlıların refahının sağlanması yolunda Oktay Başkanımızın her zaman yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.