Hava Durumu

Yıldırım'ın 'altın' çocukları

Yıldırım Belediyespor'un başarılı tırmanışçıları, Türkiye Dağcılık Federasyonu 4. Bölge Şampiyonası'nda 5 madalya kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2020 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2020 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım'ın 'altın' çocukları

TDF tarafından Bursa'da düzenlenen 4. Bölge Şampiyonası'nda Yıldırım'ı Belediyesporlu Begüm Zeynep Çatak, Eray Yılmaz, Umur Demir Güler ve Ali Eren Şen temsil etti.

Begüm Zeynep Çatak, Hız ve Küçük Kız A Lider Disiplini kategorilerinde 2 altın, Eray Yılmaz, Küçük Erkek C kategorisinde 1 altın, Umur Demir Güler Küçük Erkek C kategorisinde 1 gümüş ve Ali Eren Şen ise Küçük Erkek A kategorisinde 1 bronz kazandı. Bu sonuçla toplam 5 madalya ile şampiyonayı tamamlayan genç sporcular, Yıldırım Belediyespor'un amatör branşlardaki başarılarına yenilerini eklemiş oldu. Yıldırım Belediyesporlu sporcuları elde ettikleri başarıdan ötürü kutlayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yaparak sağlıklı yetişmelerini önemsiyoruz. Sporu yalnızca hareket değil, kötü alışkanlıklardan kaçınma, sosyalleşme, paylaşma ve takım ruhunu benimseyerek ortak bir maksat uğruna mücadele etme olarak görüyoruz. Sporcularımızın bu başarısı bizlerin de spora ve sporcularımıza olan inancımızı artırıyor. Kazandıkları başarılarla Yıldırım'ın gururu olan evlâtlarımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.