Hava Durumu

Yıldırım`ın Tahliye talebine ret

''Futbolda Şike'' davasının görüldüğü özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ın tahliye talebini reddetti.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2012 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2012 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım`ın Tahliye talebine ret
Karar Pazartesi verilecek
Futbolda şike'' iddialarına ilişkin davanın görüldüğü özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Başkanı Mehmet Ekinci, 2 Temmuz Pazartesi günü sanıklara son sözlerinin sorulacağını ve davaya ilişkin kararın verileceğini bildirdi.

Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, bugünkü duruşmada, savcının mütaalasına karşı sanık ve avukatlarının son savunmalarını aldı.

Duruşmada, tüm sanık ve sanık avukatlarının savcılık mütalaasına karşı beyanlarının alınmasının ardından konuşan mahkeme heyeti başkanı Mehmet Ekinci, ''Kararı 2 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00'da vereceğiz. Pazartesi son sözleri sorup karar vereceğiz. Güzel bir yargılama olduğuna inanıyoruz'' dedi.

Ekici, ''Tüm beyanları dile getirdi avukatlar. İnanıyorum ki, biz de hata yapmayız. İyi bir karar olur. Tüm çabamız yanlış yapmamak üzerine. Kimsenin, bir saat dahi mağdur olmasını istemeyiz'' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.