Hava Durumu

Yıldırımlılar havuza akın etti

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, şu ana kadar 3 bin 367 kişinin yüzme havuzlarından yararlandığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2015 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2015 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırımlılar havuza akın etti
Yıldırım Belediyesi yaz spor okullarında yüzme branşında eğitimlerini tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi. Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisleri’ndeki törende konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Başta çocuklarımızı spora teşvik eden aileleri olmak üzere emeği geçen Kulüp Başkanı İlhami Aydın ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yıldırım’da son dönemde spor alanında önemli hamleler yaptıklarını söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, "İlçe sakinlerimizi spora teşvik ediyoruz. Yunus Emre Spor Kompleksi ve Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisleri’ndeki havuzlarda 770'i sosyal sorumluluk projesi kapsamında olmak üzere 2 bin 597'si kursiyer ve her yaş grubundan vatandaşımızla birlikte toplam 3 bin 367 kişi havuzlarımızda yüzme sporu yapma imkanı buldu" diye konuştu.



Yaz okullarında eğitimi verilen basketbol, voleybol, futbol, tekvando, tenis, badminton, masa tenisi, fitness, karate, atletizm, dağcılık, boks, güreş ve halter branşlarına gösterilen yoğun ilginin kendilerini memnun ettiğini dile getiren Başkan Edebali, "Başta çocuklarımız olmak üzere 7'den 70'e spora ilgi duyan bütün hemşehrilerimizin daha rahat imkanlarda spor yapabilmesi için ilerleyen dönemlerde çok daha geniş çaplı projeleri hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.

Eğitimlerini tamamlayan yüzücülere sertifikalarını veren Hakkı Edebali, daha sonra yüzme yarışında hakemlik yaptı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.