Hava Durumu

Yıldız Tilbe orkestranın gözünün yaşına bakmadı

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son konserinde orkestrasına sinirlenip olay çıkardı. Tilbe, orkestrasını önce azarladı sonra da 7 kişiden dördünü işten kovdu.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2018 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2018 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldız Tilbe orkestranın gözünün yaşına bakmadı

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına haberine göre; ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz çarşamba günü bir alışveriş merkezinin içinde yer alan gece kulübünde konser verdi. Konserinde ortalarında perküsyon çalan kişiye sinirlenen Tilbe, önce ekibini azarladı sonra da dört kişiyi işten kovdu.

KONSERDE ORKESTRA EKİBİNİ AZARLADI

Önceki gün sahneye çıkan Yıldız Tilbe'nin konserinde gergin anlar yaşandı. Tilbe güzle başlayan konserinin ortalarında 7 kişilik orkestra ekibinden perküsyoncusu "Nasıl çalışıyorsun, beğenmedim" diyerek azarladı. Yaşanan ufak gerginlik sonrasında şarkılarını söylemeye devam eden Tilbe, ilerleyen saatlerde "Ben Yıldız Tilbe'yim kendinize gelin, doğru çalın." diyerek diğer müzisyenlerini de uyardı.

7 KİŞİLİK EKİPTEN 4 KİŞİ İŞTEN ÇIKARTILDI

Yaşanan gerginlik sonrası seyircilerinin yüzünün düştüğünü gören Yıldız Tilbe iyice sinirlenerek programını erken bitirdi. Kulisine giderken emir veren Tilbe, "Kötü çalanları kovun" dedi. Tilbe'nin bu sözlerinin ardından 7 kişilik orkestra ekibinden 4 kişi işten çıkartıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.