Hava Durumu

Yıldızları parladı

2016-2017 Voleybol Sezonu'nda TOFAŞ 3, Nilüfer Belediyespor 2 kategoride birincilik almayı başarırken, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Emine Örnek Koleji ve Boschspor da birer kategoride zirveye çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldızları parladı

Voleybolda zirvede yer almaya devam eden Bursa, üst liglerde bu sezon büyük başarılara imza atarken, alt liglerde de oyuncu yetiştirmeye devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediyespor'un ikinci kez CEV Challenge Kupası'nı kazanması, Efeler Ligi'nde mücadele veren İnegöl Belediyespor'un da ligi altıncı bitirip, tarihinde ilk kez Balkan Kupaları'na katılacak olması filede büyük gurur kaynağı oldu. 2016-2017 Voleybol Sezonu'nda alt liglerde de heyecan geçtiğimiz pazar günü yapılan ödül töreniyle son buldu. Türkiye Şampiyonası'nda mücadele verecek takımlara ödülleri takdim edildi.

24 KUPA, 354 MADALYA

Voleybolda İl Temsilciliği tarafından Cengiz Göllü Salonu'nda gerçekleştirilen ödül töreni ailelerin de katılımıyla coşkulu anlara sahne oldu. Altyapı liglerinde TOFAŞ 3, Nilüfer Belediyespor 2 kategoride birincilik almayı başarırken, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Emine Örnek Koleji ve Boschspor da birer kategoride zirveye çıktı. Sporculara madalya ve kupaları TVF Yönetim Kurulu üyesi Ersin Yılmaz, Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın, Bursa Büyükşehir Belediyespor'un Belçikalı Başantrenörü Jan de Brandt ve Voleybol İl Temsilcisi Hakan Çatal tarafından verildi.

GENÇLER

KIZLAR
1. Bursa Bşb.
2. Nilüfer Bld.
3. Ahmet Erdem

ERKEKLER
1. TOFAŞ A
2. İnegöl Bld.
3. TOFAŞ B

YILDIZLAR

KIZLAR
1. Nilüfer Bld.
2. Bursa Bşb.
3. Ahmet Erdem

ERKEKLER
1. TOFAŞ A
2. İnegöl Bld. A
3. İnegöl Bld. B

KÜÇÜKLER

KIZLAR
1. Nilüfer Bld.
2. Bursa Bşb.
3. MG Spor

ERKEKLER
1. TOFAŞ A
2. Boschspor
3. TOFAŞ B

MİNİKLER

KIZLAR
1. Emine Örnek
2. Fabrika Voleybol
3. MG Spor

ERKEKLER
1. Boschspor
2. TOFAŞ A
3. Fabrika Voleybol

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.