Hava Durumu

Yılmaz: Bir puanı birliktelik aldırdı

Bursaspor'un İstanbulspor karşısında 3-0'dan 3-3'e getirdiği maçı genç futbolculardan Çağatay Yılmaz yorumladı. Çağatay bir puanı almalarında birlik ve beraberliğin büyük payı olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2020 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2020 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yılmaz: Bir puanı birliktelik aldırdı

Deplasmanda pes etmeyen Timsah'ta Çağatay Yılmaz'dan İstanbulspor beraberliği değerlendirmesi.

ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK

Bursaspor'un Türk futboluna sunduğu yeteneklerden Çağatay Yılmaz 3-0'dan 3-'e getirdikleri İstanbulspor maçının ardından konuştu. Elde ettikleri bir puanın öne-mine değinen genç futbolcu, iyi mücadelelerinin karşılığını aldıklarını söyledi. Birliktelik vurgusu yapan Çağatay, "Maçta çok büyük zevk aldık, son 20 dakika kendimiz gibi oynadık, kendimizi bulduk. Çok iyi mücadele ettik. Yedekte oturan arkadaşlarımız, yönetim kurulumuz, hocalarımız muhteşem destek verdi. Biz 1 puanı aldıysak, birlik beraberliğimiz sayesinde aldık, herkesin ayağına yüreğine sağlık diyorum." dedi.

SÜREYİ HOCAM BELİRLER

İlk yarının bitimine kadar oynayacakları iki maçtan 6 puan hedeflediklerini dikkat çeken 20 yaşındaki futbolcu, "Önümüzde Eskişehirspor ve Keçiörengücü maçları var. 6 puan alıp devreyi play-off barajında tamamlamak istiyo-ruz" diye konuştu. Teknik direktör Mustafa Er'in kendisine görev verdiğinde elinden geleni en iyi şekilde yapmaya çalıştığını dile getiren genç futbolcu, "Hocam görev verirse ben her zaman hazırım. Bugün 45 dakika görev verdi, belki yarın 60 dakika verecek, belki 5 dakika verecek. Ne kadar süre verirse ben o kadar sahada olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.