Hava Durumu

Yılmaz Vural'a sürpriz teklif

PTT 1. Lig'e kötü bir başlangıç yapan Adanaspor, Yılmaz Vural için devrede.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2013 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2013 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yılmaz Vural'a sürpriz teklif

Her sezon “kurtarıcı” olarak teklifler alan Yılmaz Vural’a teklif bu kez erken geldi. PTT 1. Lig’e kötü bir başlangıç yaparak evinde Orduspor’a 4-0 yenilen Adanaspor’da yönetim teknik direktör Ekrem Al ile yolları ayırdı.

AMK Gazetesi'nden Can Üstel'e göre, Akdeniz ekibinin teknik direktörlük koltuğu için ilk adayı Yılmaz Vural… Yönetim, tecrübeli teknik adamın takımın başına geçmesi için çalışmalara başladı. Vural’ın Akdeniz ekibinin başına geçmesi bekleniyor.

Vural daha önce 1991 ve 2003/2004 sezonlarında Adanaspor’u çalıştırmıştı. Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, geçtiğimiz sezon Süper Lig’in üçüncü haftasında ligin yeni ekibi SB Elazığspor’un başına getirilmiş, bordo-beyazlı ekibin ligde kalmasında büyük rol oynamıştı. Sezon sonunda Elazığspor’dan istifa eden Vural için futbolseverler, bir de kampanya başlatmıştı. Vural’ın Milli Takım’ın başına geçmesini isteyenler bir site kurmuş, TFF’ye çağrıda bulunmuştu.
Meksika basını 'Yılmaz Vural' dedi
 
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın görevinden istifa etmesi ve Futbol Federasyonu'nun yeni hoca arayışına girmesi Meksika'da da yankı buldu.
Ülke basını, Milli Takımın başına Yılmaz Vural'ın gelebileceğini iddia etti. Meksika'daki Informador Gazetesi'nin tam sayfa yayınladığı haberinde Yılmaz Vural'ın fotoğrafına yer vererek, "Milli Takımın yeni hocası ya Vural, ya da Terim olacak" yorumunda bulundu. Abdullah Avcı'nın 2015 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen alınan kötü sonuçların bu istifanın zeminini hazırladığını hatırlatan gazete, Milli Takımın başına gelecek hocanın kim olacağının saatler sonra açıklanacağını duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.