Hava Durumu

Yılmaz Vural'ın kayınvalidesi fuhuş lideri çıktı

Yılmaz Vural'ın kayınvalidesinin, fuhuş şebekesi lideri olduğu ve 2 ay hapis yattığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2013 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2013 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yılmaz Vural'ın kayınvalidesi fuhuş lideri çıktı

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, her daim hayatımıza renk kattı. Futbol tekniği kadar, sözleri ve hareketleriyle de hafızalara kazındı. "Kazanmamız için gol atmamız gerekir" diyerek adını tarihe yazdırdı. Göbeği ile de geçen yılın en seksi erkekleri arasında yer aldı.  Her şey İzmir polisinin geçen yılın sonunda yaptığı operasyonla başladı.

ŞİFRE: MUTLU GECE

Takvim'in haberine göre; Ekipler bir ihbar üzerine Karşıyaka, Balçova ve Güzelbahçe'deki lüks restoranlarda, fuhuş amaçlı eğlence düzenlendiğini belirledi.

Partileri yapan kadınları tespit etti. Sonra da fuhuş çetesinin lideri olduğu öne sürülen G.G. (59) ile birlikte 6 kişiyi yakaladı. Para karşılığı cinsel ilişkiye giren 32 kadın ile 144 müşterinin de ifadesi alındı. İfadelere göre fuhuş çetesi, kadınlarla zengin müşterilerini "Mutlu gecemizde sizleri de aramızdan görmekten mutluluk duyarız" mesajlarıyla buluşturuyordu.

KAYINVALİDESİ 2 AY TUTUKLU KALMIŞ

İşte fuhuş şebekesinin liderliğini yapan ve 2 ay tutuklu kalan G.G.'nin, Yılmaz Vural'ın kayınvalidesi olduğu ortaya çıktı. Hatta Vural, 18 Şubat'ta İzmir Adliyesi'ne giderek kayınvalidesinin durumu hakkında bilgi aldı.
Adliyeden ayrılırken gazeteciler tarafından görüntülenen Vural, savcıları ziyaret ettiğini söylemişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.