Hava Durumu

Yine deplasman yine hüsran!

Bursaspor'un dış saha kâbusu bitmiyor. TFF 1. Lig'e Fatih Karagümrük deplasmanında aldığı mağlubiyetle başlayan Timsah, son olarak konuk olduğu Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'a kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2020 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2020 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yine deplasman yine hüsran!

TFF 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor'un deplasman kâbusu sürüyor. Yeşil Beyazlılar ligin 23. haftasında geçtiğimiz gün konuk olduğu Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'a 2-1 mağlup oldu bu sezon dış sahadaki 7. puan kaybını yaşadı. Lige 3-1'lik Fatih Karagümrük deplasman mağlubiyeti ile start veren Bursaspor, ardından sırasıyla çıktığı dış saha maçlarında Eskişehirspor'u 2-0 yenmeyi başarırken, Adana Demirspor'a 4-1, Altay'a 2-1 mağlup oldu. Üst üste aldığı 2 yenilginin ardından İstanbulspor'u 2-1 yenerek kendine gelen Timsah, bir sonraki deplasmanda alt sıralarda yere alan Boluspor ile 1-1 kalarak puan kayıplarını sürdürdü.

Süper Lig'e çıkmak için özellikle deplasmanda kazanması gerektiğini bilen Bursaspor, Boluspor beraberliği sonrasındaki ilk deplasman maçında Adanaspor'u 3-2 yenerek morallense de bir sonraki dış saha maçında Altınordu ile 0-0 berabere kaldı. Yeşil Beyaz-lılar 2-1 yenildiği Menemenspor maçının ardından deplasmanda Akhisarspor'u 1-0 ve Osmanlıspor'u 4-2 yenerek bu sezon üst üste ilk kez 2 dış saha galibiyeti aldı. Ancak Timsah geçtiğimiz hafta BB Erzurumspor'a Erzurum'da 2-1 yenilerek kan kaybetmeye devam etti. Bursaspor deplasmanda bu sezon çıktığı 12 maçta 5 kez kazanırken, 5 mağlubiyet ve 2 beraberlik olmak üzere tam 7 maçta 19 puan kaybetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.