Hava Durumu

Yine kayak merkezi yine koronanın hiçe sayıldığı görüntüler!

Uludağ'daki tepki çeken kayak tesisi görüntülerin bir benzeri de Kahramanmaraş'tan geldi. İlde bulunan Yedikuyular Kayak Merkezi'nde koronavirüs tedbirlerini hiçe sayan grup, sosyal mesafenin ortadan kalktığı eğlencede maskesiz halay çekti.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2021 23:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2021 23:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yine kayak merkezi yine koronanın hiçe sayıldığı görüntüler!

Kar yağışı ile birlikte sezonun açıldığı Yedikuyular Kayak Merkezi'ne vatandaşların ilgisi arttı. Okulların da tatil olması nedeniyle aşırı yoğunluk yaşayan kayak merkezinde dün kaydedildiği belirtilen bir görüntü ise tepki çekti.

TEDBİRLER HİÇE SAYILDI, TEPKİ YAĞDI

Bir grup, müzik eşliğinde eğlenirken, koronavirüs tedbirlerinin tamamı hiçe sayıldı. Sosyal mesafenin ortadan kalktığı eğlencede maske bulunmayan grup halay çekti. Koronavirüs tedbirlerin başında gelen maske ve sosyal mesafenin hiçe sayıldığı görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

ULUDAĞ'DA DA BENZER GÖRÜNTÜLER YAŞANMIŞTI

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da da, geçtiğimiz ay benzer görüntüler yaşanmıştı. Gündüz, karların üstünde kayanlar pistlerde yoğunluk oluştururken, akşam da eğlence görüntüleri tepki çekmişti. Farklı otellerde düzenlenen eğlencelerde, koronavirüs kısıtlama kuralları arasında yer alan maske ile sosyal mesafeye aldırılmadığı gözlenmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.