Hava Durumu

'Yok artık' dedirten olay! JASAT ortaya çıkardı

Isparta'da yapımı devam eden hidroelektrik santralinde işçilerin kaldığı 3 konteyneri çalan Muhammet Süzen (30), yakalanıp tutuklandı. Süzen'in, konteynerleri taşımak için vinç ve TIR kiraladığı, bunlar için 2 bin 500 lira ödediği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2021 23:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2021 23:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Yok artık' dedirten olay! JASAT ortaya çıkardı

Olay 10 Haziran günü Isparta Eğirdir'e bağlı Aşağı Gökdere köyünde gerçekleşti. Hidroelektrik santrali inşaat şantiyesinde işçilerin kaldığı 3 konteyner çalındı. İnşaat firmasının ihbarı üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) yaptıkları araştırmada, çalınan konteynerleri il merkezindeki Hurdacılar Sitesinde buldu. Konteynerleri Muhammet Süzen'in 16 bin 300 liraya sattığı bilgisine ulaşan jandarma, Eğirdir'de oturan ve başka hırsızlık suçlarından da aranması bulunan şüpheliyi gözaltına aldı.

TAŞIMAK İÇİN VİNÇ VE TIR KİRALAMIŞ

Muhammet Süzen'in, konteynerleri taşımak için vinç ve TIR kiraladığı, bunlar için de 2 bin 500 lira ödeme yaptığı tespit edildi. Sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen Süzen, çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.