Hava Durumu

Yol kavgasında ölenlerin sayısı 3'e yükseldi

Şanlıurfa'da, dün akşam yol verme meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada ölenlerin sayısı 3'e çıktı. Yaralanan Halit Çetin (37) de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2021 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2021 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yol kavgasında ölenlerin sayısı 3'e yükseldi

Olay, dün akşam saatlerinde Direkli Mahallesi'nde meydana geldi. İki sürücü arasında yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışma, çevredekilerin araya girmesiyle son buldu. Aynı mahallede oturan sürücüler, bir süre sonra yeniden tartışmaya başladı. Tarafların yakınlarının da katıldığı tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis kavgaya müdahale ederken, yaralanan 12 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Lami Çetin ve İbrahim Halil Çetin, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Halit Çetin de bu sabah yaşamını yitirdi. Ölenlerin cenazeleri, yakınları tarafından defnedilmek üzere teslim alındı. Kavgaya karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 5 kişinin ise emniyetteki sorgularının sürdüğü bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.