Hava Durumu

Yol ortasında mesai arkadaşını öldürdü!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, mesai arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürülen Meral Şen'in (40) cinayet şüphelisi E.Ş. (36) polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Öldürülen Meral Şenin eşi Soner Şen, E.Ş. denilen kişi, iş yerine alkollü geliyor. Eşim de 'Ben bununla çalışmam' diyerek, durumu üstlerine bildiriyor. E.Ş., işten çıkartılıyor. Bu nedenle kinlendiği eşimi, durakta beklerken katlediliyor. İnsanlığımız bu kadar işte dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2021 22:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2021 22:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yol ortasında mesai arkadaşını öldürdü!

Olay, geçen perşembe saat 23.00 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 196 Sokak'ta yaşandı. 2 çocuk annesi Meral Şen, sokak ortasında mesai arkadaşı olduğu öne sürülen E.Ş. tarafından bıçaklandı. Saldırgan, beyaz renkli otomobille kaçarken, kadını kanlar içerisinde yatarken gören vatandaşlar, polisi aradı. Ağır yaralı halde ambulansla Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şen, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Meral Şen'in cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma yapan polis ekipleri, şüphelinin kaçarken kullandığı otomobili Nazarköy Mahallesi yakınlarında terk edilmiş olarak buldu.

BORNOVA'DA YAKALANDI

Olayın ardından kayıplara karışan E.Ş.'yi yakalamak için polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Karacaoğlan Mahallesi 6244 Sokak yakınlarında hareketlerinden şüphelendikleri bir kişiyi durdurdu. Kimlik kontrolü yapılan kişinin E.Ş. olduğu ve Kemalpaşa'da öldürülen Meral Şen'in (40) cinayet şüphelisi olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan E. Ş., İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

'EŞİM ALKOLLÜ OLDUĞU İÇİN ŞİKAYET ETMİŞ'

Geçen günlerde eşinin cenazesini teslim almak için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gelen Soner Şen, E.Ş.nin temizlik ürünleri üretimi yapan fabrikada çalışan eşinin mesai arkadaşı olduğunu söyledi. Şen, "E.Ş. denilen kişi, iş yerine alkollü geliyor. Eşim de 'Ben bununla çalışmam' diyerek, durumu üstlerine bildiriyor. E.Ş., işten çıkartılıyor. Bu nedenle kinlendiği eşimi, durakta beklerken katlediliyor. İnsanlığımız bu kadar işte. Eşim, aynı makinada çalıştıkları için rahatsız olmuş ve şikayet etmiş, ne var ki bunda. Eşim, olay günü, gece vardiyasına gitmek için servis bekliyordu. İki çocuğum var, perişan durumdayız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.