Hava Durumu

Yolcu otobüsü ve otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde, yolcu otobüsü ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 1' kişi öldü 3 kişi yaralandı. Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari araç, hurdaya döndü.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2021 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2021 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yolcu otobüsü ve otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var

Kaza, saat 06.00 sıralarında, Şarkikaraağaç-Beyşehir kara yolunda meydana geldi. Ali Yağcı yönetimindeki 42 AEC 335 plakalı, Kamil Koç firmasına ait yolcu otobüsü ile karşı yönden gelen Cihan Dalar'ın (30) kullandığı hafif ticari araç çarpıştı.

Otobüs şoförü, 20 yolcu, 2 yedek şoför ve muavinin yara almadan atlattığı kazada hurdaya dönen hafif ticari araçtaki Ali Yağcı, Ali Doğru (64), Mine Doğru (54) ve Elif Kaya Dalar (33) yaralandı. İhbarla kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, itfaiye ekibince araçtan çıkarılıp, sağlık görevlilerince ambulansla Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada müdahale edilen yaralılar, daha sonra Isparta'daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Ali Doğru'nun sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. Otobüsteki yolcular ise başka araçla gönderildi.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde, yolcu otobüsü ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada ağır yaralanan Ali Doğru, tedavisi için sevk edildiği Isparta Şehir Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.