Hava Durumu

Yolcu uçağı düştü! Ünlü popçu da o uçaktaydı

Pakistan'da 47 kişiyi taşıyan bir yolcu uçağının düştüğü açıklandı. Pakistan Uluslararası Havayolları'na ait uçağın Chitral kentinden İslamabad'a giderken radardan çıkarak dağa çakıldığı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yolcu uçağı düştü! Ünlü popçu da o uçaktaydı
Gelen ilk bilgilerde Pakistan'da bir uçağın 42 yolcu ve 5 mürettebat ile birlikte kaybolduğunu bildirdi. Daha sonra 47 kişiyi taşıyan uçağın düştüğü öğrenildi.



Dış basında yer alan haberlerde, PK661 sefer sayılı uçağın en son Abbotabad’da görüldüğü yazıyor. AFP haber ajansının Pakistan Uluslararası Havayolları sözcüsüne dayandırdığı habere göre; uçak kalkıştan hemen sonra radardan çıktı.
Pakistan Uluslararası Havayolları'na ait uçağın Chitral kentinden İslamabad'a gittiği açıklandı. Uçağın kırsal arazide bir dağa çakıldığı ortaya çıktı.

Pakistan'ın Çitral kentinden TSİ 13.30'da havalanan uçağın 14.40'ta başkent İslamabad'a iniş yapması bekleniyordu.
Öte yandan Abbotabad yakınlarında yaşayan yerel halk henüz yeni düşen ve yanmakta olan uçağın enkazından fotoğraflar paylaştı. Hükümet görevlisi Taj Muhammad Khan, Reuters'e yaptığı açıklamada bölgedeki tanıklardan alınan bilgiye göre yolcuların tanınmayacak şekilde yandığı ve kurtulan olmasının mucize olacağını söyledi. 



YOLCULAR ARASINDA POP ŞARKICISI DA VAR

Yolcular arasında Pakistanlı eski pop şarkıcısı Cüneyd Cemşid ve ailesinin de olduğu belirtildi. Havayolarından yapılan resmi açıklamada Acil Durum Merkezi'nin harekete geçirildiğini ve kurtarma görevlilerinin yola çıktığı belirtildi. Uçağın düşüş nedeni ile ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı. Uçağın motor problemi nedeniyle düşmüş olabileceği belirtiliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.