Hava Durumu

Yoldaş "Devam etmek isterim"

Özellikle sezonun ikinci yarısında aldığı başarılı sonuçlarla Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubu 7. sırada tamamlamayı başaran İnegölspor deneyimli çalıştırıcısı değerlendirmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2018 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2018 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yoldaş "Devam etmek isterim"

Spor Toto 2. Lig'ini topladığı 59 puanla 7. sırada tamamlayan İnegöl Belediyespor'da gözler gelecek sezona çevrilmiş durumda. Geçtiğimiz sezonu ve gelecek sezonu değerlendiren İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, "İnegölspor ile sözleşmemiz sona erdi. Kongre sürecini bekleyeceğiz. İnegöl-spor'la çalışmayı isterim. Burası bir teknik adamın çalışmayı isteyeceği kulüptür. Eğer teveccüh edilirse, İnegölspor'u bir üst lige veya daha üst yerlere taşımaya talip olabiliriz" dedi.

O KORKUYU ATLATTIK

Takımın, ilk başlarda hedefinin kümede kalmak olduğunu söyleyen deneyimli teknik adam, "Başlarda, maddi imkansızlıklar altında oluşturulan bu takım kümede kalsın mantığı vardı. Bu doğrultuda geçen 5-6 hafta ve 7-8. haftalardan sonra takımımız oturdu ve ivme kazandı. Ben bu süreç içerisinde her zaman için 'sabırlı olalım, bu takım çok iyi olacak' diye açık- lamalarım hep olmuştur. Geçen seneye bakıldığı zaman 37-38 puanla ligde kalınmış. İnegölspor o korkuyu daha ilk devre atlatmış bulundu" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.