Hava Durumu

Yolun sonu 3. lig

Zaferspor'un yeni başkanı Şaban Sönmez, "Yıllardır BAL'da 2 takım düşüyor, 2 takım kümede kalıyor ve başarısız Bursa gözüküyor. Biz önce Zafer Mahallesi'yle sonra ise tüm Bursa ile bütünleşerek 3. Lig'e çıkacağız" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2017 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2017 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yolun sonu 3. lig

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi...

1958 yılında kurulan 59 yıllık çınar Zaferspor'da geçtiğimiz ay göreve gelen Başkan Şaban Sönmez hızlı bir giriş yaptı. Uzun yıllar sonra 2016-2017 sezonunda mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'de kalmayı başaran Kırmızı Beyazlılar'da öncelikle bu yıl hedef 3. Lig olarak belirlendi. Yıllardır BAL'da yer alan takımların öncelikle kümede kalmaya çalıştığını ve bunun sonucunda Bursa'nın başarısız gözüktüğünü belirten Sönmez, sözlerini şöyle sürdürdü;

Başkan Şaban Sönmez geçtiğimiz ay yapılan genel kurulda yeni bir projeyle 24 yataklı kamp merkezi tesisiyle daha güçlü hale gelecekerini müjdeledi.

BURSA'YI ARKASINA ALACAK

"Öncelikle bize her zaman destek olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve zaten benim de yönetimimde bulunan eski başkan Adnan Çakır'a teşekkürlerimi sunuyorum. Bu takıma ciddi emekler vererek Bölgesel Amatör Lig'e çıkaran başkan olmuştur. Artık görevi biz devraldık. Biz Bursa'nın tam göbeğinde bulunan bir takımız. Yeşil Bursa'yı bir proje takımı olarak saydığımız zaman Bursa'nın merkezde profesyonel birtakım eksikliği bulunuyor. Yıllardır BAL'da yer alan takımlar öncelikle kümede kalmayı düşünmüş. Biz bu yıl bütün Bursa'yı arkamıza alarak kendimize 3. Lig hedefi koyduk. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor."

ALTYAPI YÖNETİMİ

Zaferspor'un ayrıca önem verdiği altyapının yönetimi ise, "Fahrettin İşçi, Eyüp Şirin, Ercan Öztürk, Tayfun Can (Arge ve Proje Birimi Sorumluları), İrfan Türkileri, Tahir Gökdemir, Adem Kumova (Yaz ve Kış Futbol Okulları Sorumluları), İsmail Türkileri, Metin Vardar, Rıdvan Öztürk, Burhan Şentürk (Yaş Grupları Sorumluları), Hamit Serbest, Ali Şen, Kadir Kurtuluş, Burhan Şentürk (Alt Yapı Hocaları Sorumluları), Tahir Gökdemir, İbrahim Ünal, Yaşar Yıldız (İlköğretim ve Lise Okulları Sorumluları) olarak belirlendi.

Başkan Şaban Sönmez ve ekibini göreve geldikten sonra Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar makamında ağırladı. Oldukça samimi geçen ziyarette Dündar, Zaferspor'a her zaman destek olacağının sözünü verdi.

ALTEPE'YE TEŞEKKÜR

Zaferspor'da başkanlığa seçilen Şaban Sönmez Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Sönmez, Altepe'ye kendilerine verdiği destekten dolayı çini hediye etti.

KADROYA TAKVİYELER BAŞLADI

Başkan Sönmez transfer çalışmaları hakkında da Bursa Hakimiyet'e önemli açıklamalarda bulundu. Sönmez, "İlk olarak tecrübeli antrenör Kasım Gündüz'ü takımın başına getirdik. İç transferde stoper Şükrü Şenocak, Berk Taşkın ve kaleci Faruk Polat ile dış transferde ise Mudanyaspor'dan orta saha Bate Aya Arsene Etah, Berat İnan, Gürsu Belediyespor'dan orta saha Demirhan Demir ve forvet Ali Berk Tetik ile anlaşma sağladık. Çok kısa sürede gerekli takviyeleri yaparak güçlü Zaferspor'u kurmuş olacağız. Ayrıca yönetimini de kurduğumuz altyapıda her zaman Türkiye Şampiyonası'na katılmayı ve Bursa'nın adını duyurmayı hedefliyoruz" dedi.

İŞTE GÖREV DAĞILIMI

Kırmızı Beyazlılar kongrenin ardından ilk iş olarak görev dağılımını gerçekleştirdi. Zaferspor'da yeni yönetim; Başkan Şaban Sönmez, Başkanvekili İsmail Şener Öner, Refik Özen, Asbaşkan Hızır Deva, Asbaşkan Giray Bayrak, Başkan yardımcısı Güray Çağlayan, Başkan Yardımcısı Selçuk Demirel, Başkan Yardımcısı Adnan Çakır, Futbol Şubesi Sorumlusu Salim Can, Genel Sekreter Bülent Sultansu, Arge Proje Fettah Can, Arge Sorumlusu Ramiz Pınar, Muhasip Ahmet İkikardeş, Basın Sözcüsü Volkan Kurtgöz ve Altyapı Sorumlusu İsmail Türkileri olarak oluştu.

KOSOVA'DAN DAVET GELDİ

Tüm Bursa'nın desteğini almak isteyen Zaferspor ayrıca kendisine uluslararası destek de buluyor. Başkan Şaban Sönmez'in göreve başlamasından kısa bir süre sonra Kırmızı Beyazlıları Kosova'nın Ferizaj Kentini Belediye Başkanı Muharrem Svarga ve arkadaşları ziyaret etti. Zaferspor Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette Başkan Sönmez ve arkadaşlarını tebrik eden Ferizaj Belediye Başkanı Muharrem Svarga, Kırmızı Beyazlı BAL temsilcisini yeni sezon öncesi kamp için Kosova'ya davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.