Hava Durumu

"Yolun sonu şampiyonluk olsun"

İstanbul, Bolu ve son olarak Osmanlı filelerini havalandıran Recep Aydın kritik maçlar oynayacaklarını bundan böyle en küçük hatanın telafisi olmayacağını söyledi. Tecrübeli futbolcu sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak istediklerini kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2020 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2020 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Yolun sonu şampiyonluk olsun"

YENİLGİYİ TELAFİ ETTİK
Bursaspor'da skora yaptığı katkıyla kritik gollerin adamı haline gelen Recep Aydın Osmanlıspor galibiyetini Sönmez Medya'ya değerlendirdi. Tecrübeli krampon Ankara'da katıldığı AS TV'nin maç sonu yayınında konuşurken, "Geçen hafta istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Gerçekten çok üzülmüştük. Bugün burada bu yenilgiyi telafi etmek zorundaydık. Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Yenik duruma düştük. İlkyarının sonunda soyunma odasına girdiğimizde gerek kendi aramızda gerek hocamızla gerekli tüm konuşmaları yaptık. İkinci yarı bunu sahaya yansıttık. Galip geldik. Gerçekten çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

TAKIMA KATKI SAĞLADIM

Kalan haftalarda telafisi olmayan maçlar oynayacaklarının altını çizen Recep Aydın, "En ufak bir hatanın bile telafisinin olmadığı haftalara giriyoruz. Bunun bilin-cindeyiz. Ona göre hareket edip, ona göre en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu galibiyetle çok mutlu olduk. İnşallah önümüzdeki hafta Adana Demirspor maçıyla bu galibiyeti pekiştirmek istiyoruz. İnşallah yolun sonu da şampiyonluk olsun istiyoruz. Ben forma şansı geldiği anda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Gol atmak bana da nasip oldu. Takımıma da katkı sağladım. İnşallah önümüzdeki haftalarda da takımıma katkı sağlamaya devam ederim." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.