Hava Durumu

Yönder Okulları Üçevler Kampüsünün temeli atıldı!

YÖNDER OKULLARI ''Yarınlara Sözümüz Var" diyerek çıktığı yolda, yeni Üçevler Kampüsü ile bir adım daha attı.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2017 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2017 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yönder Okulları Üçevler Kampüsünün temeli atıldı!

Törene Yönder Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Üstün DÖKMEN, Yönder Okulları Yönetim Kurulu II. Başkanı Uzm. Psk. Süleyman HECEBİL, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir KARLIK, Bursa Milletvekili Erkan AYDIN, Üçevler Mahalle Muhtarı Musa YILMAZ, Demirci Mahalle Muhtarı Mehmet BULUT, veliler ve öğrenciler katıldı.

Törende söz alan Bursa Yönder Okulları Kurucusu Ersin YILMAZ konuşmasında: "Evet, temelini atıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için sevginin, saygının, dürüstlüğün, bilimin temelini atıyoruz. Yönderlerimiz için deneyimin, dostluğun, arkadaşlığın temelini atıyoruz. Yüce Türk milleti için kardeşliğin, barışın temelini atıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırası Cumhuriyet için demokrasinin, özgürlüğün temelini atıyoruz. "diyerek duygularını dile getirdi.

Törende söz alan Bursa Yönder Okulları Okul Müdürü Dilek Gül GÜLERYÜZ " Bugün dökülecek betonda kurucumuzun ve çalışanların emekleri, öğrencilerimin hayalleri, velilerimizin alın teri var. Hepimize hayırlı olsun" dedi.

Okul Meclis Başkanı Bertan KORKMAZ ve Başkan Yardımcısı Ecrin ATALAY törende söz alarak heyecan ve mutluluklarını katılımcılarla paylaştılar. Bursa Yönder Okulları Okul Aile Birliği Başkanı Timur KÖSEOĞLU "Bilimin ışığından ayrılamayan, güneşle yürüyen, ışığı beklemeyip ışığı üreten çocukların okulu burası. Ve bu okulda okuyan bir öğrencinin velisi olmak çok büyük mutluluk. " diyerek sözlerini tamamladı.

Prof. Dr. Üstün DÖKMEN Yönder Okulları'nın pozitif bilimin uygulandığı bir okul olmasına vurgu yaptı. çocuklar ve aileler için yüksek kalite ve standartta bir eğitim verebilmek için hayata geçirilen eğitim projesinin bugün bu temelle daha da güçlendiğini sözlerinde dile getirdi.

Bursa Yönder Okulları; anaokulu, ilkokul ve ortaokul düzeyinde öğrencilerini farklı bir gelecek için yetiştirmeye Eylül 2017'den itibaren Üçevler Kampüsünde devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.