Hava Durumu

Yönetim ve Karaman istifa

Bursaspor’un Avrupa defterini kapatması taraftarı ilk maçta isyan noktasına getirdi. Maçtan sonra tribünde ve stat dışında yönetim kurulu ve Hikmet Karaman istifaya davet edildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2013 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2013 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yönetim ve Karaman istifa

2-2’lik skor avantajına rağmen Bursaspor’un umulmadık bir şekilde Vojvodina’ya sahasında 3-0 yenilmesi ve UEFA Avrupa Ligi’ne veda etmesi taraftarı adeta çileden çıkardı. Özellikle yapılan transferlerin beklentinin altında kalması ve sahada hiçbir varlık gösterememesi üzerine taraftarlar yenilen ikinci golden sonra Erkan Körüstan yönetimini istifaya davet etti.

ISLIK SESLERİ YÜKSELDİ

Taraftarların tepkisi sadece yönetim kurulu ile sınırlı kalmadı. Taiwo, Frey ve Civelli’ye top her geldiğinde tribünden ıslık sesleri yükseldi. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte taraftarlar Hikmet Karaman’ı da istifaya davet etti. Stat dışında da toplanan taraftarlar yönetim ve Hikmet Karaman aleyhine tezahüratta bulundu.

Takım otobüsü tesise giremedi

Karşılaşmanın ardından çileden çıkan Bursaspor taraftarı tepkisini Özlüce Tesisleri'ne giderek sürdürdü. Tesis dışında toplanan 100 kadar taraftar takım otobüsünün Özlüce'ye girişine izin vermedi. Takım otobüsü bu nedenle güzergahını değiştirdi. Polis tesis çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.