Hava Durumu

Your Honor dizisinin uyarlaması Hakim'in konusu ne?

ABD'de büyük ilgi gören "Your Honor" dizisinin Türkçe uyarlaması "Hakim" sosyal medyada çokça merak edilmeye başladı. Başrolünde Bryan Cranston'ın yer aldığı "Your Honor" dizisinin konusu merak ediliyor. Your Honor dizisinin uyarlaması Hakim'in oyuncu kadrosunda kimler olacak?

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2021 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2021 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Your Honor dizisinin uyarlaması Hakim'in konusu ne?

Your Honor" dizisi, Türkiye'de 7 Aralık'tan bu yana yayınlanıyor. Showtime yapımı "Your Honor" dizisinin bölümleri, Amerika'da yayınlandıktan 1 gün sonra beIN CONNECT Türkiye'de ekranlara geliyor.

ABD'de 10 bölüm yayımlanan ve büyük ilgi gören "Your Honor" dizisi "Hakim" adıyla Türkiye'de uyarlanacak.

"YOUR HONOR"

"Kvodo" adlı İsrail dizisinden uyarlanan Your Honor, New Orleans'ta gelişen bir hukuk davasını ele alıyor. Dizinin başrolünde yer alan "Breaking Bad"in yıldızı Bryan Cranston, oğlu suça bulaşan bir hakimi canlandırıyor.

Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan adam, oğlunun bir suça karışmasının ardından, onu koruyabilmek için kendisini zor bir duruma sokar. 10 bölümden oluşan dizinin Showrunner koltuğunda, senarist Peter Moffat yer alıyor.

"HAKİM" NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Poyraz Karayel ve İşler Güçler gibi birçok başarılı yapıma imzasını Hayri Aslan tarafından 2003'te kurulan Limon Film, yeni bir proje hazırlığında olduğunu duyurdu.

Proje için oyuncu seçiminin ardından yakın zamanda çekimlere başlanacağı tahmin ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.