Hava Durumu

Youtuber Meriç İzgi gözaltına alındı

Daha önce kaçak yollardan aldığı 2 maymunu da Doğa Milli Parklar görevlileri tarafından elinden alınan Youtuber Meriç İzgi'nin "Koko" ismini verdiği maymunlardan üçüncüsü de elinden alındı. Meriç İzgi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2020 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2020 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Youtuber Meriç İzgi gözaltına alındı

Geçtiğimiz aylarda yasadışı yollarla 'Makak' cinsi maymun sahiplenen sosyal medya fenomeni Meriç İzgi'nin Eyüpsultan'daki evine İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlenmişti. Yapılan operasyonda maymun, İzgi'nin elinden alınarak hayvanat bahçesine teslim edildi. Bu operasyonun ardından yine yasadışı yollarla hayvan sahiplenen İzgi'nin maymununa yine el konulmuş, maymun, Doğa Koruma ve Milli Parklar 1. Bölge Müdürlüğü (DKMP) ekipleri tarafından hayvanat bahçesine teslim edilmişti.

3'ÜNCÜ KEZ YASADIŞI YOLLARLA MAYMUN SAHİPLENDİ

Sosyal medya fenomeni Meriç İzgi, bu ay içinde bir kez daha yasadışı yollarla maymun aldı. 3'üncü kez aldığı maymunla olan fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaşması sonucunda Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 1. Bölge Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Arama kararı alınarak dün İzgi'nin Eyüpsultan'daki evine gelen ekipler, 'Makak' cinsi maymuna el koydu. Maymun, veteriner hekimler tarafından yapılan kontrollerin ardından hayvanat bahçesi yetkililerine teslim edildi.

DKMP ekiplerince, İzgi'nin sosyal medya hesaplarının kapatılması için savcılığa başvuru yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.