Hava Durumu

Yüksek tansiyon şikayetiyle gelen hastayı canlı canlı morga koydular

Kolombiya'da yüksek tansiyon sebebiyle hastaneye giden Juan Jose Munos Romero, öldü sanılarak canlı canlı morga konuldu. Morga gizlice giren Romero'nun kızı ise, nefes aldığını fark edince babasını ölmekten son anda kurtardı.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2020 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2020 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yüksek tansiyon şikayetiyle gelen hastayı canlı canlı morga koydular

Kolombiya'da filmleri aratmayan bir olay yaşandı. Bu ayın başlarında yaşanan olayda, Juan Jose Munos Romero isimli kişi Sincelejo kentinde yüksek tansiyon şikayetiyle bir hastaneye gitti. Ancak birkaç müdahalenin ardından kendisi öldü zannedildi ve morga kaldırıldı.

Yüksek tansiyon ile ilgili problem yaşayan 67 yaşındaki Juan Jose Munoz Romero Kolombiya, Sincelejo'daki bir kliniğe gitti. Gittikten 2 saat sonra ise doktorlar, Romero'nun öldüğünü belirterek morga gönderdi ve ailesine haber verdi. Ancak ailesi Romero'nun öldüğüne inanmadı ve onu görmek istediler.

Koronavirüsü salgını tedbirleri nedeniyle aile morga alınmadı. Ancak Romero'nun kızı bir şekilde morga girmeyi başardı. Babasının nefes aldığını ve gözlerinin açık olduğunu fark eden genç kadın gördükleri karşısında şoka uğradı. Doktorlara hemen durumu bildirdi ancak doktorlar bunun ölüm sonrası doğal bir reaksiyon olduğunu söylediler.

Romero'nun çocuklarının iddiasına göre doktorlar onları babalarının öldüğüne inandırmaya çalıştılar. Yerel bir gazeteye konuşan Romero'nun diğer kızı şunları söyledi;

"Kardeşim babamın öldüğüne inanmadı ve morga girdi. Onun yaşadığını fark etti. Bunu doktorlara söylediğinde ise doğal bir reaksiyon dediler ancak onlara inanmadı ve "sözde cesedi" alıp başka bir kliniğe götürdü. Ne yazık ki morgdaki süre babamı etkiledi."

Juan Jose Munoz Romero'nun morgda geçirdiği süre iskemiye neden oldu. İskemi; büyük organlara kan akışının azaldığı ciddi bir sorun. Romero hastanede tedavi görüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.