Hava Durumu

Yumruklar konuştu

15 Temmuz Şehitleri anısına Bursa’nın ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonun ilk gününde iki seans halinde eleme maçları yapıldı. 38 ilden 150’ye yakın sporcunun ringe çıkacağı şampiyona 24 Aralık Cumartesi günü son bulacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2016 05:04
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2016 05:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yumruklar konuştu
Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen ve Bursa’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası dün start aldı. 15 Temmuz Şehitleri anısına yapılan ve 38 ilden 150’ye yakın sporcunun ringe çıkacağı organizasyonun ilk gününde eleme müsabakaları gerçekleştirildi. Gündüz seansının ardından şampiyonanın açılış seremonisi gerçekleştirilirken, ilk gün karşılaşmalarını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Gençlik Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve Boks Federasyonu Yöneticisi Çetin Saçan da takip etti. 



BU ÜLKEYİ BÖLEMEZLER

Açılış seremonisinde açıklamalarda bulunan Boks İl Temsilcisi İsmet Terzi, turnuva için kendi sıkletlerinde Türkiye’nin en iyi boksörlerinin Bursa’ya geldiğini belirterek, Boks Federasyonu olarak 4 gün boyunca boks camiasını en iyi şekilde ağırlayacaklarını ifade etti. Şampiyonanın ana sponsorlarından Furpa’nın Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Alpaslan da kendisinin eski bir milli boksör olduğunu hatırlattı. Alpaslan, “Böylesine anlamlı bir turnuvaya sponsor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez” dedi.



Şampiyonanın açılış seremonisinde boks ha-kemleri açtıkları pankartla teröre lanet okudu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.