Hava Durumu

Yunanistan'da sıkıntılı süreç! Lige ara...

PAOK - AEK maçında çıkan olaylar sonrası başkan en son silahla sahaya girmişti. Yunanistan Spor Bakanı, yapılan toplantı sonrası liglere ara verildiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2018 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2018 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yunanistan'da sıkıntılı süreç! Lige ara...

Yunanistan'da futbol depremi yaşanıyor. Dün akşam Yunanistan Süper Ligi'nde zirveyi yakından ilgilendiren PAOK-AEK maçında ofsayt nedeniyle PAOK cephesi büyük olaylar çıkarmıştı.

Skor 0-0 iken gollerinin verilmemesine tepki gösteren PAOK taraftarlarına kulüp başkanı Ivan Savvidis de katılıp, belindeki silahla sahaya girince işler içinden çıkılmaz bir hale geldi.

LİGE ARA VERİLDİ

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Spor Bakanlığı ile acil bir toplantı yaparak bu maçı gündeme aldı. Yaşanan olayların korkunç boyutlarda olduğu ve bir kulüp başkanın sahaya silahla girmesi nedeniyle Yunanistan Süper Ligi'nin askıya alındığı ifade edildi.

PAOK Başkanı, silahla sahaya girmiş ve hakemi "Sen öldün" diyerek tehdit etmişti...

SIKINTILI SÜREÇ BAŞLIYOR

Bir süreliğine dondurulan ligin ne zaman başlatılacağı daha sonra karar verilecek. Bu süre zarfında Yunanistan futbolunda önemli değişimlerin ve kararların alınacağı da kaydedildi. Öte yandan, UEFA ve FIFA nezdinde de sıkıntı olacağı yönünde Yunanistan'da stresli bir bekleyiş başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.